Aangepaste dienstverlening gemeente Weert

Foto van het stadhuis.

Foto van het stadhuis.

De gemeente Weert past de dienstverlening voor haar inwoners aan in verband met het coronavirus. Dat geldt ook voor de openingstijden van de balies voor de aanvraag van bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs.
De gemeente volgt de richtlijnen op van het RIVM en de landelijke overheid.
De meeste werknemers van de gemeente werken thuis.

We vragen u om alleen naar het stadhuis te komen als dat echt noodzakelijk is. Stel uw aanvraag uit, als dat kan. Is dat niet het geval, regel uw zaken dan digitaal via de website van de gemeente of telefonisch.
Daarnaast doen we een dringende oproep om thuis te blijven als u de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

  • Publieksbalies in het stadhuis. We werken bij de publieksbalies uitsluitend nog op afspraak. Voor de tijden, zie: www.weert.nl/openingstijden.
    Bij de vrije inloopbalie (zonder afspraak langskomen voor bijvoorbeeld de aanvraag van een document) kunt u tijdelijk niet terecht. Voor het aanvragen van documenten moet u een afspraak maken. Dat kan telefonisch via (0495) 575 000, of via www.weert.nl/afspraken.

  • Informatie- en servicebalie in het stadhuis. Bij de algemene 'Informatie- en servicebalie' in de hal van het stadhuis kunt u zonder afspraak terecht voor algemene vragen en het afhalen van een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart die al voor u klaarliggen. Hier kunt u terecht tijdens de openingstijden van de gemeente Weert.

  • Dependance in Stramproy. Bij de dependance van Burgerzaken in Stramproy kunt u alleen op afspraak terecht, tijdens openingstijden.

  • Loket Bouwen. Het loket 'Bouwen' is telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente, (0495) 575 000. 

  • Zwembad De IJzeren Man. Geopend voor recreatief zwemmen (reserveren via de website verplicht!), zwemlessen, banenzwemmen, waterskibaan en het terras van de beachclub. Voor meer informatie, zie www.zwembadweert.nl.

  • Milieustraat. De Milieustraat is open en ook het afval wordt gewoon opgehaald. Voor de openingstijden, zie deze pagina. Kom alleen naar de Milieustraat als dat écht noodzakelijk is. Er wordt een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten tot de Milieustraat. We vragen iedereen ook om zelf rekening te houden met de 1,5 meter afstandsregel. Verder hanteren we het dringend advies om een mondkapje te dragen op de Milieustraat.

  • Gemeentearchief, studiezaal. De studiezaal is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Voor contactgegevens zie deze pagina.

Voor meer informatie over het coronavirus, zie www.weert.nl/coronavirus

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten