Aangepaste openingstijden en huisvuilroutes Hemelvaart en Pinksteren

11-5-2020

Het stadhuis van Weert.

Het stadhuis van Weert.

In verband met het coronavirus heeft de gemeente Weert al een aangepaste dienstverlening. Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 22 mei en maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) heeft de gemeente Weert, los van de corona-maatregelen, ook nog aangepaste openingstijden. Het stadhuis en De Vraagwijzer zijn die dagen gesloten. De dependance in Stramproy, het gemeentearchief en de studiezaal, de Annex en de kinderboerderij zijn vanwege het coronavirus sowieso gesloten. Voor de Milieustraat gelden aangepaste openingstijden.

   Actuele openingstijden van alle gemeentelijke diensten zijn te vinden op onze contactpagina.

Openingstijden Milieustraat

De Milieustraat is gesloten op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. Op vrijdag 22 mei, de dag na Hemelvaart, is de Milieustraat wel geopend, van 13.00 tot 17.00 uur. Vanwege het coronavirusgelden wel maatregelen op de Milieustraat. Zo wordt er een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten tot de Milieustraat. We vragen u dringend om alleen naar de Milieustraat te komen als dat écht noodzakelijk is. Stel uw bezoek uit, als dat kan.

    Informatie over de Milieustraat

Huisvuil ophalen Hemelvaart en Pinksteren

Daarnaast wordt er op Hemelvaartsdag en op Tweede Pinksterdag geen huisvuil opgehaald. In onderstaand schema staat op welke dag Renewi uw huisvuil ophaalt.

Normale ophaaldag: Verschuift naar:
Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei
Vrijdag 22 mei Zaterdag 23 mei
Maandag 1 juni Zaterdag 30 mei

Alleen op deze drie datums wijzigt het ophalen van het huisvuil. Op de andere dagen in deze weken haalt Renewi het huisvuil gewoon op de normale dag op.