Coming Out Dag 2021: wie hijst de regenboogvlag met ons mee?!

Vraag een vlag of bal aan

26-8-2021

De regenboogvlag voor het stadhuis van Weert.

De regenboogvlag voor het stadhuis van Weert.

Op 11 oktober is het Coming Out Dag! Op die dag vieren we de acceptatie van seksuele- en genderdiversiteit. Verschillende gemeenten en organisaties hangen dan de regenboogvlag uit. In Weert wappert de regenboogvlag het hele jaar door. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn in Weert en niet bang hoeft te zijn om hiervoor uit te komen.

Hijs jij met ons mee?

Welke (sport)vereniging, organisatie of ondernemer hijst van zaterdag 9 oktober tot en met maandag 11 oktober samen met ons de regenboogvlag? Meld je vóór 15 september via weertrespecteert@weert.nl en wij zorgen ervoor dat je een regenboogvlag krijgt.

Extraatje voor sportverenigingen

Voor sportverenigingen hebben wij nog een extra aanbod! Wil je met jouw voetbalteam in het weekend voor 11 oktober met een regenboogbal sporten? Meld je dan vóór 15 september via weertrespecteert@weert.nl. Voor iedere vereniging stellen wij een aantal gratis voetballen ter beschikking!

Regenboogstad

Gemeente Weert en gemeente Roermond trekken samen op als één van de 53 ‘Regenboogsteden’. Regenboogsteden maken zich sterk voor het verbeteren van sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender, en intersekse personen (LHBTI’s).  

Deze site gebruikt cookies. Meer info / uitzetten