Lees voor ?

CycloMedia maakt foto's in Weert

Auto met camera maakt opnamen

31-5-2022
Auto van Cyclomedia met camera op dak.

Auto van Cyclomedia met camera op dak.

In de maanden juni tot en met augustus worden in Weert foto’s gemaakt door CycloMedia. Dit bedrijf werkt in opdracht van ECGeo (Geo-samenwerking van de gemeenten Leudal, Nederweert, Roermond en Weert). Met speciaal uitgeruste auto's (zie de foto) maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de realisatie van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en de ontwikkeling van ruimtelijke plannen. Ook in (bijna) alle overige Limburgse gemeenten worden deze beelden gemaakt.

De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder stringente voorwaarden ter beschikking gesteld. Personen en kentekens worden onherkenbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens en heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld om toezicht te houden op de toepassing en naleving van AVG.

Voor vragen kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Van Voordenpark 1b, 5301 KP Zaltbommel, e-mail: privacy@cyclomedia.com. Voor meer informatie, zie de website www.cyclomedia.com.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten