Dag van de ondernemer 2021

Vijf ondernemers uit onze vijf dorpen

19-11-2021
Taart met logo van de Dag van de Ondernemer.

Taart met logo van de Dag van de Ondernemer.

Wat een mooie ondernemers hebben wij in de gemeente Weert. Wij zijn ontzettend trots op alle ondernemers die - ondanks de maatregelen - toch elke dag klaar staan om te doen waar zij goed in zijn: ondernemen!

"Op vrijdag 19 november 2021, op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland, hebben wij verschillende ondernemers bezocht om nader kennis te maken en te horen wat er speelt. Uiteraard ook om te laten zien dat wij onze ondernemers waarderen. Dit jaar hebben we gekozen om vijf ondernemers uit onze vijf dorpen een kort bezoek te brengen en een taart aan te bieden.

Allereerst zijn we langs gegaan bij Slagerij Hans Janssen in Laar. Sinds 1987 verzorgt deze slagerij vanuit deze locatie vleesproducten die afkomstig zijn van het eigen opfokbedrijf.

Daarna zijn we langsgegaan bij dPs Fashion in Stramproy. Ze zijn gestart als een zadelmakerij / hoefsmid in 1930. Bijna 100 jaar later is het een bloeiend modebedrijf met een vestiging in Stramproy en nog twee vestigingen in Echt en Nederweert (outlet).

We vervolgende onze route richting Swartbroek bij de familie Bovend’eerdt in Swartbroek. Deze familie runt Hoeve Lieshout; een fiets- en wandelcafé met 25 landelijk gelegen camperplaatsen die het hele jaar open zijn.

Daarna zijn we langs gegaan bij Vijvercentrum Flinsenhof in Tungelroy, een toonaangevend familiebedrijf op het gebied van vijver, tuin en aquarium. We begrepen dat veel klanten uit België en Duitsland Flinsenhof weten te vinden.

Tot slot vervolgden wij onze route richting Altweerterheide, waar we een bezoek brachten aan Jacotech. Dit is een technisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van mest- en pomptechniek, beregeningssystemen, machinebouw en constructie en plaatwerk. Een fascinerend staaltje vakmanschap.

Innovatie, creativiteit, passie & denken in oplossingen. Dat maakt deze ondernemers en eigenlijk alle ondernemers zo bijzonder".

Weerter ondernemers… bedankt!

Martijn van den Heuvel - Wethouder
Marcel Timmermans - Bedrijfscontactfunctionaris

Foto's

Foto: 'Dag van de ondernemer - dPs Fashion'. Foto: 'Dag van de ondernemer - Hoeve Lieshout'. Foto: 'Dag van de ondernemer - Jacotech'. Foto: 'Dag van de ondernemer - Slagerij Hans Janssen'. Foto: 'Dag van de ondernemer - Vijvercentrum Flinsenhof'.

(Klik op een afbeelding om deze groter te bekijken)

Foto's: WeertDeGekste.nl

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten