Lees voor ?

Gewijzigde planning onderhoud Boshoverbrug

24-10-2022
Foto van de Boshoverbrug.

Foto van de Boshoverbrug.

Een jaar geleden is gestart aan onderhoudswerkzaamheden aan de Boshoverbrug. Tijdens dat werk in september van vorig jaar ontstond een schade aan de brug waardoor het werk lange tijd stil lag. Nadat de schade aan de Boshoverbrug in het voorjaar werd opgelost, is op 3 oktober gestart met de uitvoering van het oorspronkelijk geplande onderhoud. Tijdens dit onderhoud is opnieuw een afwijking geconstateerd op de brug. De werkelijke situatie komt daar niet overeen met de bouwtekening. Doordat deze afwijking op tijd is ontdekt, is geen schade ontstaan. Wel moeten een aantal aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierdoor wijzigt de planning van het werk en de bijbehorende afsluitingen en omleidingen.

Gewijzigde planning en afsluitingen

  • Fase 1 van de werkzaamheden is inmiddels afgerond.
  • Fase 2: Afsluiting van de rijbaan richting Stramproy. De werkzaamheden duren vanaf vrijdag 21 oktober 18.00 uur tot en met woensdag 16 november 18.00 uur.
  • Fase 3: Afsluiting van de rijbaan richting Eindhoven. De werkzaamheden duren van 16 november tot en met vrijdag 9 december 2022. Fietsers kunnen wel over de brug blijven rijden en worden via de afgesloten rijbaan langs het werk geleid. In de avonduren is het fietspad telkens weer open voor gebruik.

Omleidingen en meer informatie

Het verkeer wordt via de Ringbanen omgeleid. De precieze planning van de werkzaamheden kan door omstandigheden altijd wijzigen. Op de bebording en weert.nl/werkzaamheden-boshoverbrug staat alle actuele informatie.

Werkt de kaart hierboven niet? U kunt deze ook openen in een nieuw venster.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten