Heropening vaccinatielocatie Poort van Limburg Weert

21-12-2021
Ingang van de Poort van Limburg.

Ingang van de Poort van Limburg.

Bericht van de GGD Lilmburg-Noord

De Poort van Limburg in Weert is weer geopend als vaccinatielocatie. U kunt hier terecht voor zowel de eerste als tweede vaccinatie (zonder afspraak), als voor de boosterprik (uitsluitend op afspraak). 

Openingstijden en vrije inloop

De Poort van Limburg aan de Werthaboulevard 1, is van maandag tot en met zondag tussen 09.00 en 16.00 uur 
De locatie is met en zonder afspraak te bezoeken als u een eerste of tweede coronavaccinatie wilt. Een rolstoel is aanwezig.

U kunt alleen een vaccinatie halen zonder afspraak als u nog géén afspraak heeft gemaakt voor vaccinatie.

 

Boosterprik zonder afspraak

Ook in Weert is het voortaan mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen. Binnenlopen zonder afspraak kan in Weert (Werthaboulevard 1) vanaf donderdag 13 januari, van 9.00 tot 16.00 uur. Dit kan zeven dagen per week. 

Alle inwoners van 18 jaar en ouder kunnen hier terecht. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting. Neem uw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als u voor uw vaccinatie komt. 

Wachttijd

Het kan zijn dat mensen op sommige momenten van de dag te maken krijgen met enige wachttijd. We vragen u daarom de ochtendspits en de avondspits zoveel mogelijk te mijden. Verder geven we op onze website aan wanneer de wachttijd te hoog oploopt. 

Bekijk de voorwaarden van de boosterprik op de website van de GGD: www.ggdlimburgnoord.nl.

Werkt de kaart hierboven niet? U kunt deze ook openen in een nieuw venster.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten