Hulpactie Corona Hulp Weert

Folder over Corona Hulp Weert.

Folder over Corona Hulp Weert.

In Weert is sinds enkele weken de hulpactie Corona Hulp Weert, voor vraag en aanbod van praktische hulp rondom de coronacrisis. Bijvoorbeeld boodschappen doen, de hond uitlaten, medicatie ophalen of ‘gewoon’ een luisterend oor bieden. Heeft u hulp nodig of wilt u juist iemand helpen tijdens de coronacrisis? Geef het dan hier aan!

Er is een speciale telefoonlijn voor de Corona Hulp Weert-actie. Mensen die een hulpvraag hebben of juist willen helpen, kunnen dit via het telefoonnummer (0495) 697 900 doorgeven. Ook is er een Facebookgroep actief: Corona Hulp Weert. Via die groep kunnen mensen ook hun hulpvraag óf aanbod doorgeven. Hulpaanbieders kunnen ook via dit formulier doorgeven dat ze willen helpen en waarbij. Inmiddels hebben zich al vele vrijwilligers gemeld die willen helpen. Ook hebben een heleboel vrijwilligers de afgelopen tijd Corona Hulp Weert-folders bezorgd in alle wijken en dorpen van de gemeente Weert. Met deze folder kunnen mensen in hun eigen buurt om hun vragen of hulp aanbieden. De folder is onderaan deze pagina te downloaden.

Match tussen hulpvraag en hulpaanbieder

Medewerkers van Punt Welzijn proberen een match te maken tussen de hulpvraag en een hulpaanbieder. Als u belt, proberen ze dat meteen tijdens het telefoongesprek te doen. Als er niet meteen een match gemaakt kan worden, dan zoeken medewerkers naar andere mogelijkheden om aan de hulpvraag te voldoen.

Downloads

Bestand Grootte
Corona Hulp Weert folder.pdf (0.63 mb)

 Voor meer informatie over het openen van pdf-bestanden, zie deze pagina.