Inschrijven voor deelname aan Cultureel Lint

16-4-2020

Logo van het Cultureel Lint.

Logo van het Cultureel Lint.

Zingt, danst, filmt, schildert of boetseert u? Schrijft u poëzie, speelt u in een band of bent u singer-songwriter? Bent u lid van een koor, toneelvereniging, harmonie of dansgezelschap? Dan is dit uw kans om uzelf te presenteren aan een groot publiek.

Op (koop)zondag 20 september 2020 vindt alweer de 9de editie van Cultureel Lint plaats. Vorig jaar konden we genieten van een succesvolle en zonovergoten editie. In verband met de Corona-crisis weten we nog niet hoe alles er dit jaar uitziet, maar wij zijn voorzichtig optimistisch! Cultureel Lint is een initiatief van de culturele instellingen om het cultureel seizoen 2020-2021 op spetterende wijze te openen. Stichting Cultureel Lint nodigt iedereen in de regio Weert of met roots in Weert dan ook uit om deel te nemen met een demonstratie, optreden of workshop. Zeker cross-over projecten tussen diverse kunstdisciplines moedigen we aan. Dus laat u deze dag uw talent zien? Er is ruimte voor verenigingen, culturele talenten en ook jong talent bieden we graag een podium. Urban Arts staan bijvoorbeeld op het verlanglijstje. Alle ideeën zijn welkom.

Inschrijven voor Cultureel Lint

Doe mee met editie 2020 en steel de show! Deelname is kosteloos en inschrijven kan tot uiterlijk 30 april. Gezien het verwachte aantal inschrijvingen en het beperkte aantal locaties, kan het zijn dat er per deelnemer slechts één optreden geprogrammeerd wordt. Bij over-inschrijving behoudt Cultureel Lint zich het recht voor om een selectie te maken uit de inschrijvingen. Ga voor meer info en inschrijven naar de website van Cultureel Lint: www.cultureellint.nl.

Cultureel Lint wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Lint, waarin het Munttheater, RICK (Regionaal Instituut voor Cultuur en Kunsteducatie) en Muziekcentrum De Bosuil zijn vertegenwoordigd. In samenwerking met het culturele veld wil Cultureel Lint een zo compleet mogelijk beeld geven van het culturele aanbod in de regio Weert.

Hierboven wordt een Youtube-video getoond. U kunt deze video ook via de website van Youtube bekijken.