Sfeerbeeld uit de gemeente Weert.

Koninklijke Erepenning voor voetbalvereniging Brevendia

2-7-2023
Koninklijke Erepenning.

Koninklijke Erepenning.

Uit handen van loco-burgemeester Martijn van den Heuvel ontving de heer Fer Kurvers, voorzitter van voetbalvereniging Brevendia Stramproy, op zondag 2 juli 2023 de Koninklijke Erepenning.

100-jarig bestaan

Voetbalvereniging Brevendia uit Stramproy viert dit hele seizoen haar 100-jarige bestaan. De voetbalvereniging startte dit jubileumjaar met een feestweekend in september 2022. Dit weekend wordt het jubileumjaar feestelijk afgesloten.

Penning van Verdiensten

Vanaf de oprichting tot nu is er steeds een hechte band geweest tussen de jubilerende vereniging en de gemeenschap in Stramproy. De voetbalvereniging staat open voor verbinding en zet zich volop in voor haar omgeving. Dat was onder andere de reden dat het college van burgemeester en wethouders in september 2022 de Penning van Verdiensten heeft uitgereikt aan de voetbalvereniging.

Koninklijke Erepenning

Voetbalvereniging Brevendia is naast voetbal, ook de initiatiefnemer voor wat betreft de samenwerking binnen de verenigingen in Stramproy. Daarnaast is Brevendia zeer actief bij de jaarlijkse Koningsspelen, bij het KinderVakantieWerk en medeorganisator van het Weerter Voetbal Toernooi. Kortom, de voetbalvereniging is op vele fronten enorm actief!

Deze jarenlange verdiensten zijn niet onopgemerkt gebleven. Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem-Alexander heeft daarom besloten om Voetbalvereniging Brevendia de Koninklijke Erepenning te verlenen.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten