Laarveld

Woningen op Laarveld.

Woningen op Laarveld.

Fase 2 van het plan Laarveld is voor een belangrijk deel volgebouwd. Er is veel vraag naar nieuwe woningen en de markt blijft aantrekken. Reden om fase 3 van Laarveld te realiseren.

Uitgifte kavels in fase 3 vanaf februari 2021

Fase 3 is gelegen aan de Laarderweg en wordt verder begrensd door de Schonkenstraat, Schonkenweg, Gertrudisstraat en Ringbaan-Noord. Er komen 152 woningen in de categorieën: zelfbouw, projectmatig (vrijstaand, 2-kappers, patio’s) en sociale huurwoningen. Er is een stedenbouwkundig plan opgesteld en een bestemmingsplan gemaakt.

2020.125

Plangebied fase 3.

Wethouder Van Eijk: ‘Ik verwacht dat we in februari 2021 kunnen starten met de uitgifte van kavels en dat de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het gebied starten in maart 2021’.

Landelijk wonen dicht bij het centrum van Weert? Laarveld biedt deze unieke combinatie. In Laarveld vindt u een mix van verschillende woningtypen. De woonomgeving bestaat uit veel groen, speelse bermen, waterlopen, pleintjes, speeltuintjes, bomen en houtwallen.

Inschrijven bouwkavel

Bouwkavels worden naar verwachting vanaf februari 2021 uitgegeven. Belangstellenden kunnen zich vooraf inschrijven voor een kavel. Op volgorde van loting worden gesprekken gevoerd met belangstellenden en kan een optie worden genomen op een kavel. Er zijn 52 zelfbouwkavels beschikbaar voor particulieren.
Inschrijven voor een bouwkavel is mogelijk tot en met 13 januari 2021, 23.59 uur via onderstaande link:

Inschrijven bouwkavel Laarveld fase 3

U kunt ook een formulier uitprinten en afgeven bij de balie in het stadhuis. Voor de contactgegevens en openingstijden, zie de pagina 'Openingstijden'.

  Inschrijfformulier (pdf-bestand)

Presentatie informatieavond 8 december 2020

Op 8 december 2020 heeft projectleider dhr. Paul Verhappen een online presentatie gegeven met informatie over de woningbouwkavels  op Laarveld fase 3. Deze presentatie is hieronder terug te kijken.

Hierboven wordt een YouTube-video getoond. U kunt deze video ook via de website van YouTube bekijken.

Presentatie loting 1 februari 2021 

De inschrijfperiode om interesse kenbaar te maken voor een bouwkavel op Laarveld is voorbij. Doormiddel van een loting is de volgorde bepaald van de personen waarmee wordt gesproken bepaald. Deze loting is ook live uitgezonden. Via onderstaand filmpje is de presentatie terug te kijken die voorafgaand aan de loting gegeven is.

Hierboven wordt een YouTube-video getoond. U kunt deze video ook via de website van YouTube bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u terecht op de website www.laarveld-weert.info

Heeft u vragen aan ons? U kunt het verkoopteam het beste bereiken via e-mail: verkoopteam@weert.nl. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken, dan graag uw telefoonnummer sturen naar verkoopteam@weert.nl of bel ons via het centrale nummer van de gemeente Weert, tel. (0495) 575000. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Werkt de kaart hierboven niet? U kunt deze ook openen in een nieuw venster.