Laarveld

Woningen op Laarveld.

Woningen op Laarveld.

Fase 2 van het plan Laarveld is voor een belangrijk deel volgebouwd. Er is veel vraag naar nieuwe woningen en de markt blijft aantrekken. Reden om fase 3 van Laarveld te realiseren.
Ook zijn de voorbereidingen gestart voor kavels in fase 4 van Laarveld (zie dit nieuwsbericht voor meer informatie).

Uitgifte kavels in fase 3 vanaf februari 2021

Fase 3 is gelegen aan de Laarderweg en wordt verder begrensd door de Schonkenstraat, Schonkenweg, Gertrudisstraat en Ringbaan-Noord. Er komen 152 woningen in de categorieën: zelfbouw, projectmatig (vrijstaand, 2-kappers, patio’s) en sociale huurwoningen. Er is een stedenbouwkundig plan opgesteld en een bestemmingsplan gemaakt.

Plangebied fase 3.

Plangebied fase 3.

Wethouder Van Eijk

‘Ik verwacht dat we in februari 2021 kunnen starten met de uitgifte van kavels en dat de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het gebied starten in maart 2021’.

Wethouder Wendy van Eijk

Landelijk wonen dicht bij het centrum van Weert? Laarveld biedt deze unieke combinatie. In Laarveld vindt u een mix van verschillende woningtypen. De woonomgeving bestaat uit veel groen, speelse bermen, waterlopen, pleintjes, speeltuintjes, bomen en houtwallen.

Inschrijven bouwkavel

Bouwkavels worden naar verwachting vanaf februari 2021 uitgegeven. Belangstellenden kunnen zich vooraf inschrijven voor een kavel. Op volgorde van loting worden gesprekken gevoerd met belangstellenden en kan een optie worden genomen op een kavel. Er zijn 52 zelfbouwkavels beschikbaar voor particulieren.
Inschrijven voor een bouwkavel is mogelijk tot en met 13 januari 2021, 23.59 uur via onderstaande link:

Inschrijven bouwkavel Laarveld fase 3

U kunt ook een formulier uitprinten en afgeven bij de balie in het stadhuis. Voor de contactgegevens en openingstijden, zie de pagina 'Openingstijden'.

  Inschrijfformulier (pdf-bestand)

Meer informatie

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u terecht op de website www.laarveld-weert.info

Heeft u vragen aan ons? U kunt het verkoopteam het beste bereiken via e-mail: verkoopteam@weert.nl. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken, dan graag uw telefoonnummer sturen naar verkoopteam@weert.nl of bel ons via het centrale nummer van de gemeente Weert, tel. (0495) 575000. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Werkt de kaart hierboven niet? U kunt deze ook openen in een nieuw venster.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten