Laarveld fase 3 einde 2020 in ontwikkeling

152 woningen

14-3-2020

Afbeelding van bouwkavels op Laarveld fase 3

Afbeelding van bouwkavels op Laarveld fase 3

Dit najaar start de gemeente Weert met de uitgifte van 152 kavels voor Laarveld fase 3. Fase 2 van het plan Laarveld is voor een belangrijk deel volgebouwd. Er is nog steeds vraag naar nieuwe woningen en de markt blijft aantrekken. Reden om fase 3 van Laarveld te gaan ontwikkelen.

Uitgifte kavels in fase 3 eind 2020

Fase 3 is gelegen aan de Laarderweg en wordt verder begrensd door de Schonkenstraat, Schonkenweg, Gertrudisstraat en Ringbaan-Noord. Er komen 152 woningen in de categorieën: zelfbouw, projectmatig (vrijstaand, 2-kappers, patio’s en sociale huurwoningen). Er is een stedenbouwkundig plan opgesteld en een bestemmingsplan gemaakt. Het bestemmingsplan wordt eind maart 2020 in procedure gebracht. Wethouder Van Eijk: ‘Ik verwacht dat we eind 2020 de werkzaamheden kunnen starten voor het bouwrijp maken van het gebied. Dan wordt ook gestart met de verkoop van bouwkavels’.

Landelijk wonen dicht bij het centrum van Weert? Laarveld biedt deze unieke combinatie. In Laarveld vindt u een mix van verschillende woningtypen. De woonomgeving bestaat uit veel groen, speelse bermen, waterlopen, pleintjes, bomen en houtwallen.

Bouwkavels vanaf eind 2020 te koop

Bouwkavels worden vanaf eind 2020 uitgegeven. Belangstellenden kunnen zich vanaf dan inschrijven voor een kavel. Op volgorde van loting worden gesprekken gevoerd met belangstellenden en kan een optie worden genomen op een kavel.

Werkt de kaart hierboven niet? U kunt deze ook openen in een nieuw venster.