Ga terug naar:

Meld kandidaten aan voor de Sportprijzen 2020

Bijzondere sporters coronaproof uitgelicht

13-11-2020

Een eerdere editie van het Sportgala.

Een eerdere editie van het Sportgala.

Tijdens het jaarlijkse Sportgala worden Weerter topsporters, talenten, trainers en coaches in het zonnetje gezet. Er worden prijzen uitgereikt voor de categorieën beste sporter, beste sportteam, grootste sporttalent (8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar) en beste trainer of coach. Ook wordt er een speciale award uitgereikt voor een sporter (in welke categorie dan ook) die een speciale prestatie heeft neergezet. Het Sportgala van het jaar 2020 kan vanwege het coronavirus en de vele afgelaste wedstrijden helaas niet doorgaan. Toch vragen wij om bijzondere sportprestaties van dit jaar bij ons aan te melden, omdat we die op een andere manier willen uitlichten.

Het Sportgala wordt georganiseerd door het platform Weert in Beweging en serviceclub Kiwanis Weert. De gemeente Weert ondersteunt het sportgala.

Aanmelden

Kandidaten voor de sportprijzen 2020 kunnen van 1 t/m 31 december worden aangemeld.
De aanmelding kan worden gedaan door de kandidaten zelf, maar ook door iemand anders, bijvoorbeeld een familielid of een trainer. Er zijn geen voorwaarden voor de sport die iemand uitoefent. Aanmelden kan uitsluitend via de e-mail: weertmedia@live.nl Vermeld naam, (mail)adres, telefoon, leeftijd, tak van sport en behaalde prestatie(s) of bijzondere momenten.

Vervolg en prijsuitreiking

In januari 2021 zullen wij de sporters op een coronaproof manier in het zonnetje zetten. Meer informatie over het sportgala vindt u op de pagina Sportprijzen. Daar houden we u ook op de hoogte over het uitreiken van de prijzen.