Nieuws en informatie van de gemeente Weert

Blijf op de hoogte!

27-11-2021
Het stadhuis van de gemeente Weert.

Het stadhuis van de gemeente Weert.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van nieuws en informatie van de gemeente Weert? Dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente Weert. Ongeveer (twee)wekelijks verstuurt de gemeente Weert een digitale nieuwsbrief, met daarin informatie en actueel nieuws. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de pagina www.weert.nl/nieuwsbrief Kies dan voor de optie ‘Algemene nieuwsbrief’. U kunt zich ook aanmelden door te mailen naar communicatie@weert.nl 

Met de digitale nieuwsbrief verschijnt nieuws en informatie van de gemeente vanzelf in uw mailbox, wel zo makkelijk.

Als u al een andere nieuwsbrief ontvangt

Heeft u zich al eerder ingeschreven voor een andere nieuwsbrief van de gemeente Weert? Onderaan iedere nieuwsbrief van de gemeente Weert, staat een link waarmee u uw nieuwsbrief-instellingen kan wijzigen. U kunt via die link doorgeven dat u voortaan ook de algemene nieuwsbrief wilt ontvangen. Zo’n wijziging kunt u ook altijd doorgeven via een e-mail aan communicatie@weert.nl.

In 2022 geen Gemeentewijzer meer

Begin november heeft de gemeenteraad van Weert de gemeentelijke begroting voor 2022 vastgesteld. In die begroting staat onder andere welke plannen de gemeente heeft voor volgend jaar, wat die plannen kosten en welke inkomsten er zijn. Eén van de bezuinigingen uit die begroting is de Gemeentewijzer. Vanaf 2022 staan er daarom geen maandelijkse gemeentepagina’s met nieuws en informatie meer in Weert Magazine. Er is vooral gekozen voor bezuinigingen die niet of nauwelijks impact hebben op de leefbaarheid in Weert. De verhoging van de kosten voor inwoners (per huishouden) zijn daarmee beperkt gebleven.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten