Ga terug naar:

Onderhoud in zwembad De IJzeren Man

25-meterbad tot 4 januari gesloten vanwege onderhoud

4-11-2020

Het 25-meterbad van zwembad De IJzeren Man.

Het 25-meterbad van zwembad De IJzeren Man.

  Eerder is in het onderstaande bericht aangegeven dat de zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar door konden gaan.
Vanwege aanvullende corona-maatregelen van de Rijksoverheid mogen ook zwemlessen tot en met 18 november niet gehouden worden. Voor meer informatie, zie: www.zwembadbranche.nl

Zwembad De IJzeren Man sluit het 25-meterbad vanwege groot onderhoud aan het plafond. Daarnaast worden ook de verlichting, de ventilatie / luchtbehandeling en dakbedekking aan de buitenzijde aangepakt. Vanwege deze werkzaamheden is het 25-meterbad gesloten tot 4 januari 2021.
Het zwembad wordt vanaf 5 november vanwege de coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid gesloten.

Zwembad De IJzeren Man

De gemeente Weert is eigenaar van zwembad De IJzeren Man. Stichting Zwembad De IJzeren Man exploiteert het bad.

Groot onderhoud

Voor het 25-meterbad stond de vernieuwing van het plafond al langer op de planning. Deze werkzaamheden komen altijd ongelegen, omdat het bad een aantal weken niet gebruikt kan worden. Vanwege de coronamaatregelen, en de daarbij behorende lagere bezetting, is besloten deze werkzaamheden nu in te plannen. Het plafond, de verlichting, luchtbehandeling / ventilatie en de dakbedekking aan de buitenzijde van het 25-meterbad zijn aan een grondige renovatie / vervanging toe. Er is besloten om deze werkzaamheden te combineren om daarmee praktische-, technische en prijsvoordelen te behalen.

Zwemlessen, aquasporten en Swim2Play

Vanaf donderdag 5 november is het zwembad door de Rijksoverheid voor de periode van twee weken gesloten. 

Nadat het zwembad van de Rijksoverheid weer geopend mag worden (waarschijnlijk vanaf 18 november), hebben de onderhoudswerkzaamheden wel gevolgen voor enkele activiteiten. Het 25-meterbad blijft vanwege de onderhoudswerkzaamheden namelijk gesloten tot 4 januari. Er wordt gekeken om deze activiteiten vanaf dat moment in een deels aangepast programma doorgang te laten vinden. Gebruikers en deelnemers van deze activiteiten worden hierover per e-mail geïnformeerd.
Recreatiezwemmen in het golfslagbad is, nadat de zwembaden weer open mogen van de Rijksoverheid, gewoon mogelijk! Vanwege de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Kijk daarvoor op de website van het zwembad:

 www.zwembadweert.nl