Aangepaste openingstijden en huisvuilroutes Koningsdag, 27 april

Het stadhuis van Weert.

Het stadhuis van Weert.

In verband met het coronavirus heeft de gemeente Weert al een aangepaste dienstverlening. Op Koningsdag (maandag 27 april) heeft de gemeente Weert, los van de corona-maatregelen, ook nog aangepaste openingstijden.

Actuele openingstijden van de gemeentelijke diensten zijn te vinden op onze contactpagina

  Let op: vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is ook voor Koningsdag het dringende advies om thuis te blijven.

 

Koningsdag, maandag 27 april

Veranderingen openingstijden

Koningsdag valt dit jaar op maandag 27 april. Die dag zijn het stadhuis, bij De Vraagwijzer, de dependance in Stramproy, de studiezaal van het Gemeentearchief, Museum W en de Annex gesloten. De Milieustraat heeft aangepaste openingstijden op Koningsdag: u kunt daar terecht van 9.00 tot 12.00 uur. Vanwege het coronavirus wordt wel gevraagd om alleen naar de Milieustraat te komen als dat echt noodzakelijk is. Stel uw bezoek uit, als dat kan. Ook wordt er een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten, om ervoor te zorgen dat mensen voldoende afstand kunnen houden. Het kan zijn dat u hierdoor moet wachten totdat u aan de beurt bent. We vragen uw begrip voor deze maatregel.

Veranderingen huisvuilroutes

Op Koningsdag wordt er geen huisvuil opgehaald. In plaats daarvan wordt het huisvuil eerder opgehaald, op zaterdag 25 april. Let op: als u de duobak normaal op maandag aan de straat zet, moet u dit nu op zaterdag al doen. Alle andere ophaaldagen die week blijven hetzelfde.