Lees voor ?

Samen werken we aan een gezonde arbeidsmarkt!

11-4-2023
Leerlingen op een banenmarkt.

Leerlingen op een banenmarkt.

In Weert is het goed werken en ondernemen. Dat laten we ook graag zien aan een nieuwe generatie, want er zijn volop kansen en mogelijkheden in onze regio. Daarom zijn we blij met het project 'Keyport Meets | Regio In Je Rugzak', dat leerlingen en bedrijven samenbrengt. Via het platform worden leerlingen geholpen bij het oriënteren op hun studie- en loopbaankeuze én ze kunnen kennismaken met bedrijven en mogelijkheden in de regio. Vanuit hun eigen interesses, competenties en vaardigheden worden leerlingen gematcht met bedrijven uit de omgeving.

Door een goede verbinding met onze regio én een goede verbinding tussen onderwijs, ondernemers en overheid werken we aan goede, gezonde arbeidsmarkt. Een omgeving met werkgelegenheid op alle niveaus, groeikansen voor onze bedrijven en een interessante werkomgeving voor onze inwoners.

Lokaal bedrijf?

Regio in je Rugzak is een mooie kans om zichtbaar te zijn bij deze generatie.. Zeker in een tijd waarin er meer banen zijn dan werkzoekenden, kan jong talent een uitkomst zijn. Je bedrijfsprofiel is via het platform zichtbaar voor alle leerlingen uit de regio, ouders, docenten, bedrijven en initiatieven. Aanmelden bij Regio in je Rugzak is gratis en heel makkelijk: www.regioinjerugzak.nl

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten