Lees voor ?

Stage of afstudeeropdracht

Twee mensen samen aan het werk.

Twee mensen samen aan het werk.

Wil jij veel leren? Van betekenis zijn en toegevoegde waarde leveren? Ontdekken hoe divers een stage bij de gemeente Weert kan zijn? En jouw maatschappelijke betrokkenheid inzetten? Dan worden wij enthousiast van jou!

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling. Wij zien het als een kans om te leren van jouw frisse blik en delen graag onze expertise met jou!

Stage of afstudeeropdracht bij de gemeente Weert

De stagemogelijkheden bij de gemeente Weert zijn heel divers. Van vergunningen tot groen, van burgerzaken tot informatie en van stadsontwikkeling tot (verkeers)veiligheid. Van duurzaamheid en milieu tot onderwijs, cultuur, sport en welzijn. Van projecten tot ondernemerszaken en van participatie tot maatschappelijke ondersteuning. Van beleid en uitvoering tot toezicht en handhaving. Van personeel en organisatie tot communicatie en van facilitaire zaken tot financiën.

Krijg jij energie van een stage bij de gemeente Weert? Dat is mooi! Vul dan onderstaand formulier in.

Formulier 'Stage of afstudeeropdracht'

Wij doen ons best om jou een passende stageplek te bieden. Daarvoor kijken wij of je bij onze organisatie past en of wij jou de juiste begeleiding kunnen bieden. Zien wij mogelijkheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Benieuwd naar de ervaringen van stagiaires die jou voorgingen?

Lees hier hoe zij hun stages ervaren hebben.

“Het team heeft mij met open armen ontvangen en meegenomen in de organisatie, waardoor ik mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen tijdens deze stageperiode."

Kyra, stagiaire afdeling Werk, Inkomen en Zorg

“De gemeente Weert biedt mij de kans om mijzelf verder te ontwikkelen en heeft veel mogelijkheden. Iedereen helpt elkaar en draagt zijn eigen steentje bij. Een warme en leuke organisatie!”

Lynette, stagiaire afdeling Vergunningen,
Toezicht en Handhaving

‘’De gemeente Weert biedt een uitstekende leeromgeving om je als professional en als persoon te ontwikkelen. Een echte aanrader om kennis en ervaring op te doen in een aangename omgeving!’’

Danny, stagiair team Projecten

“Binnen de gemeente Weert werken veel mensen uit uiteenlopende vakgebieden waarmee ik dagelijks samenwerk. Dit heeft een positieve invloed op mijn persoonlijke kennis en ontwikkeling.”

Dave, stagiair afdeling Ruimte & Economie

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten