Lees voor ?

Openingstijden vaccinatielocatie Poort van Limburg

10-6-2022
Medewerkster van de GGD met een vaccinatie.

Medewerkster van de GGD met een vaccinatie.

Bericht van de GGD Limburg-Noord
Voor vaccinatie tegen het coronavirus kunt u in Weert terecht bij de Poort van Limburg. De GGD Limburg-Noord heeft twee vaste vaccinatielocaties (Venlo en Echt) en in een aantal gemeenten, waaronder Weert een tijdelijke vaccinatielocatie. De locatie in Weert is op een aantal dagen geopend. 

Waar kunt u terecht voor een vaccinatie? 

In de Poort van Limburg (Werthaboulevard 1, 6001 HZ Weert) is het mogelijk om u te laten vaccineren. 
Dit kan zonder afspraak op:  

  • Augustus:  8, 9, 22 en 23 augustus
  • September: 5 en 6 september
  • De locatie is van 10.00 - 17.00 uur geopend. 

Voor alle andere locaties in de regio, zie de website van de GGD Limburg-Noord.

Voor welke coronavaccinaties kom ik nog in aanmerking?

Een eerste of tweede coronavaccinatie, boostervaccinatie of herhaalprik halen kan bij een van de tijdelijke of reguliere GGD-vaccinatielocaties. Maar voor welke vaccinaties komt u nog in aanmerking?

  • De basisvaccinaties (eerste of tweede prik) is voor iedereen vanaf 5 jaar te halen.
  • Een boostervaccinatie (derde prik) is voor iedereen vanaf 12 jaar te halen. Dit is een extra vaccinatie bovenop de eerdere basisvaccinaties.
  • Een herhaalprik (vierde prik) wordt alleen aangeboden aan een selecte doelgroep, namelijk 60-plussers, mensen met een medisch hoog risico en mensen met het syndroom van Down. Als je voor deze prik in aanmerking komt, ontvangt je een uitnodigingsbrief van het RIVM.
  • Ben je jonger dan 60 jaar (zonder medische indicatie) dan ben je met drie prikken momenteel volledig beschermd. Of val je onder de doelgroep voor de herhaalprik, dan ben je met vier prikken momenteel volledig beschermd. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een vijfde prik te halen.

Vaccinatie voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar

Kinderen van 5 tot 11 jaar kunnen voor een vaccinatie terecht bij de vaccinatielocaties in Venlo en Echt.
Ouders kunnen dan de GGD bellen om een afspraak te maken voor hun kind via het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer 0800-7070. Dit kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur. Het is ook mogelijk om zonder afspraak een vaccinatie te halen. Dit kan tijdens het kind-vaccinatie uurtje. Meer informatie is te vinden op de website van de GGD Limburg-Noord.

Vragen?

Voor vragen over het coronavaccin kunt u contact opnemen met het landelijke informatienummer, tel. 0800-1351. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. U kunt ook contact leggen met de GGD Limburg-Noord, tel. 088 11 91 200, e-mail: info.ggd@vrln.nl 

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten