Vaccineren zonder afspraak bij pop-uplocaties in Weert

1-9-2021
Vaccinatieposter 'Wij stropen onze mouw op'.

Vaccinatieposter 'Wij stropen onze mouw op'.

De openingsdagen van de vaccinatielocaties Roermond en Venlo veranderen. Ook opent de GGD Limburg-Noord pop-up vaccinatielocaties in de wijken. In de gemeente Weert is dat in buurthuis Moesel (Weert) en in de kantine van sporthal ‘Op Den Das’ in Altweerterheide. U kunt zonder afspraak binnenlopen bij de reguliere locaties en de pop-uplocaties voor een vaccinatie of meer uitleg over de vaccinaties.

Voor iedereen in Nederland die dat wil, is er een coronavaccin beschikbaar. Met een coronavaccinatie beschermen we onszelf en de kwetsbaren in onze samenleving. En uiteindelijk krijgen we stapje voor stapje steeds meer vrijheid terug.

Pop-uplocaties Weert

GGD Limburg-Noord start met een aantal pop-uplocaties. U kunt daar zonder afspraak terecht voor een vaccinatie met Pfizer of Janssen of voor meer uitleg over de vaccinaties. De volgende locaties in Weert zijn de komende tijd geopend:

Buurthuis Moesel

 Christinelaan 25, Weert
 Van 17 t/m 19 september en van 15 t/m 17 oktober.
 Geopend op vrijdag van 11:00 tot 19:00 uur, op zaterdag en zondag van 09:00 tot 16:00 uur.

Kantine van sporthal ‘Op Den Das’

 Bocholterweg 89, Altweerterheide
 Van 21 t/m 23 september en van 19 t/m 21 oktober.
 Geopend tijdens openingsdagen van 11:00 tot 19:00 uur.

Openingsdagen reguliere vaccinatielocaties

  • Vaccinatielocatie Roermond is vanaf 6 september wekelijks geopend op maandag t/m woensdag en zondag van 09:00-16:00 uur.
  • Vaccinatielocatie Venlo vanaf 20 september wekelijks geopend van woensdag t/m zaterdag van 09:00-16:00 uur. Op zondag 19 september is vaccinatielocatie Venlo gesloten.

U kunt een afspraak inplannen via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of bel 0800 - 7070.

In Venlo en Roermond is er ook de mogelijkheid voor vrije inloop. Binnenlopen kan op bovengenoemde dagen van 09:00u-16:00 uur. U kunt alleen een vaccinatie halen zonder afspraak als u nog geen afspraak heeft gemaakt voor vaccinatie. In Roermond kan men binnenlopen voor een Pfizervaccinatie. In Venlo bieden we zowel het Pfizer- als het Janssen vaccin aan.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten