Sfeerbeeld uit de gemeente Weert.

Vrijwilligers en materialen gezocht

Tekening van handen in de kleuren van de vlag van Oekraïne.

Tekening van handen in de kleuren van de vlag van Oekraïne.

Punt Welzijn is als samenwerkingspartner van de gemeente Weert betrokken bij het bieden van hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne die in Weert (komen) wonen. Op de website Punt Welzijn van staat een overzicht van de vrijwilligers en materialen die nodig zijn.

Facebookpagina

In samenwerking met de gemeente Weert heeft Punt Welzijn een Facebookpagina 'hulpoekraineweertpw' geopend voor het bieden van hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne die in Weert (komen te) wonen. Punt Welzijn plaatst oproepen voor hulp (vrijwilligers) of voor gratis spullen. Om een en ander in goede banen te leiden staat het plaatsen van berichten op de Facebookpagina op dit moment uit. 

  • Wil je hulp aanbieden door spullen te doneren of heb je een eigen initiatief om mensen in Weert te helpen? Vul dan het formulier in op de website of stuur een e-mail naar hulpoekraine@puntwelzijn.nl.
  • Wil je als vrijwilliger aan de slag of als tolk vanuit het Oekraïens of Russisch? Meld je dan door een e-mail te sturen naar hulpoekraine@puntwelzijn.nl.
  • Gastgezinnen die mensen opvangen vanuit Oekraïne kunnen voor vragen rondom huisvesting contact opnemen met de hulporganisatie die als tussenpersoon heeft gefungeerd. Voor werk, inkomen en zorg kan contact worden opgenomen met De Vraagwijzer. Voor overige vragen kan contact opgenomen worden met Punt Welzijn of hulpoekraine@puntwelzijn.nl.

Lees deze webpagina in de Oekraïense vertaling via Google Translate
Прочитайте цю веб-сторінку в перекладі українською через Google Translate

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten