Weert Zuid - Nieuwsbrief 7

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden Nieuwsbrief

Weert Zuid - Nieuwsbrief 7

Keent, Moesel en Graswinkel

De gemeente Weert werkt aan een herschikking van de maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid. We zijn hard aan de slag om met alle belanghebbenden te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Via een nieuwsbrief houden we u op de hoogte van ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief leest u over:

  • Sluiting Microbar, De Stegel blijft open

Sluiting Microbar, De Stegel blijft open

Afgelopen dinsdag heeft de gemeente Weert vernomen dat uitbaters Jos Janssen en Toos Slenders van de Microbar hebben besloten om maandag 2 september definitief hun deuren te sluiten. De gemeente respecteert deze keuze.

Al eerder maakten de uitbaters van de Microbar bekend te stoppen met het beheer van De Stegel. Dit beheer is sinds 1 augustus overgenomen door de gemeente. Met gebruikers van De Stegel zijn afspraken gemaakt over het voorzetten van hun activiteiten.

4 juli heeft de gemeente een informatieavond gehouden in de wijk. Hier zijn mogelijke oplossingen voor een toekomstig aanbod van maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid gedeeld. De gemeente vindt het jammer dat nu blijkt dat deze mogelijke oplossingen niet voldoende houvast hebben gegeven om de uitbating van de Microbar voort te zetten.

Momenteel werkt de gemeente aan het uitwerkingen van de oplossingen, waarin deze gewijzigde situatie moet worden meegenomen. Naar verwachting neemt de gemeenteraad in het eerste kwartaal van 2020 een besluit.

Vragen?

Hebt u vragen? Stuur dan een e-mail naar weertzuid@weert.nl. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Gemeente Weert
Wilhelminasingel 101 Weert
Postbus 950, 6000 AZ Weert
Tel. (0495) 575 000
E-mail: gemeente@weert.nl of gebruik het contactformulier
Twitter: twitter.com/gemeenteweert
Facebook: facebook.com/gemeenteweert
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kunt u zich hier afmelden of uw instellingen wijzigen.