Werken aan Weert 2030

Bekijk deze foto groter.

Logo Werken aan Weert 2030.

Wat gaat de toekomst brengen, hoe ziet Weert er over 10 jaar uit? Zet je 'bouwhelm' op en werk samen met ons aan de toekomst van Weert!

Hoe ziet Weert er in 2030 uit? Waarin blinkt onze stad dan uit? Hoe werken en wonen we hier dan? Waar recreëren we? En nog belangrijker: hoe bereiden wij ons daar nú op voor?
Dat zijn vragen die samenkomen in de ontwikkeling van de nieuwe strategische visie voor Weert. Een toekomstbeeld dat we samen met de Weerter gemeenschap vormgeven.

Op basis van alle verzamelde informatie (onze bouwstenen) gaat de gemeente Weert die strategische visie ontwerpen.
Begin 2021 wordt deze visie door de gemeenteraad vastgesteld. Daarna wordt de visie dan gelanceerd en starten de bijbehorende activiteiten om tot het geschetste toekomstbeeld te komen.

Benieuwd naar het vervolg? Blijf ons volgen:
  Facebook 
  Instagram

Concept strategische visie

Op dinsdagavond 17 november heeft het college de hoofdlijnen geschetst van de concept-Strategische Visie tijdens een informatieve bijeenkomst aan de raad. De tekst van het concept is nu aan de raad toegezonden en is onderaan deze pagina te downloaden. De behandeling is gepland op 7 december in een aparte commissievergadering en vervolgens in de raadsvergadering van 15 december. Daarna volgt een tweede ronde, met vaststelling in maart volgend jaar.

De Strategische Visie is daarna kader en inspiratiebron voor het maken en uitvoeren van gemeentelijk beleid, en voor het stimuleren en ondersteunen van initiatieven uit de samenleving.

Contactinfo

Heb je vragen over Werken aan Weert 2030? Via het e-mailadres 2030@weert.nl kun je het projectteam 'Werken aan Weert 2030 (WAW2030)' bereiken.

Downloads

Bestand Grootte
Concept strategische visie Werken aan Weert 2030 (pdf-bestand) (2.59 mb)

 Voor meer informatie over het openen van pdf-bestanden, zie deze pagina.

Hierboven wordt een Youtube-video getoond. U kunt deze video ook via de website van Youtube bekijken.