Werken aan Weert 2030

WAW2030 Balk

WAW2030 logo staandWat gaat de toekomst brengen, hoe ziet Weert er over 10 jaar uit? Zet je 'bouwhelm' op en werk samen met ons aan de toekomst van Weert!

Hoe ziet Weert er in 2030 uit? Waarin blinkt onze stad dan uit? Hoe werken en wonen we hier dan? Waar recreëren we? En nog belangrijker: hoe bereiden wij ons daar nú op voor? Dat zijn vragen die samenkomen in de ontwikkeling van de nieuwe strategische visie voor Weert. Een toekomstbeeld dat we samen met de Weerter gemeenschap vormgeven.

Bedankt voor jullie droombeelden voor Weert 2030!

Van 10 t/m 20 september heeft iedereen in Weert mee kunnen denken over de toekomst van Weert. Met de mobiele bouwplaats hebben we de wijken en dorpen bezocht en veel leuke gesprekken gehad over Weert in 2030. Op 10 kijk-en-luisterplekken werd de toekomst tot leven gewekt. Vanuit huis kon je jouw droombeeld delen op het digitale platform. En we zijn met verschillende Weertenaren in gesprek gegaan, maar ook met bedrijven en organisaties in Limburg.

We hebben veel leuke ideeën en droombeelden van jullie ontvangen. We willen iedereen bedanken voor het delen van alle toekomstbeelden voor Weert in 2030!

Volg Weert2030 op sociale media!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Volg Weert2030 op sociale media:

  Facebook 
  Instagram

En deel jouw toekomstdromen via #Weert2030!

Benieuwd naar de toekomst?

Neem hier alvast een kijkje in de toekomst. 

Contactinfo

Heb je vragen over Werken aan Weert 2030? Via het e-mailadres 2030@weert.nl kun je het projectteam 'Werken aan Weert 2030' bereiken.

WAW2030 Balk

Hierboven wordt een Youtube-video getoond. U kunt deze video ook via de website van Youtube bekijken.