Meedenken en meedoen

Opgelet voor spetterende ideeën!

Opgelet voor spetterende ideeën!

Het traject Werken aan Weert 2030 is uit de startblokken gekomen. Wij zijn klaar om het gesprek aan te gaan met iedereen die zich betrokken voelt bij Weert. Het moment waarop dat gebeurt is nu nog niet bekend. Door het coronavirus is ook voor dit traject de pauzeknop even ingedrukt. Zodra de omstandigheden het toelaten, wordt het participatietraject weer opgepakt. Op de website en de sociale mediakanalen van de gemeente Weert laten we weten hoe en wanneer we 'de bouwhelm' weer opzetten.

Wie kan meedoen?

Iedereen uit de Weerter samenleving die met ons een doorkijk wil maken naar Weert in het jaar 2030 en verder. Inwoners, ondernemers, bezoekers, verenigingen, instellingen, maatschappelijke organisaties, culturele organisaties et cetera. Mensen van alle leeftijden, meedenkers, dwarsdenkers en friskijkers. We doen dit sámen met alle mensen uit Weert die hier een bijdrage aan willen leveren.

Hoe gaan we dat doen? 

Op een verrassende en vernieuwende manier zullen we de mensen in Weert betrekken bij dit traject. Uitdagen om mee te denken en ook mee te doen. We zoeken de dialoog op. Nieuw zal onder andere zijn dat reacties, meningen en ideeën straks ook online gedeeld kunnen worden.

Activiteiten nog even uitgesteld

De oorspronkelijke planning van activiteiten is tot nog onbekende datum uitgesteld. Het team van Werken aan Weert werkt nu even achter de schermen en kijkt hoe we op een gepaste manier met dit traject om kunnen gaan. De creativiteit wordt op de proef gesteld, maar één ding is zeker: u hoort nog van ons.

Volg de gemeente Weert op Facebook en Twitter en houd de website in de gaten voor de actuele ontwikkelingen. Wij laten u weten wanneer de 'bouwplaats' weer open gaat.

  Volg de gemeente Weert op Facebook

  Volg de gemeente Weert op Twitter

  Volg de gemeente Weert op LinkedIn