Lees voor ?

Werkzaamheden aan het riool in Graswinkel en Moesel

23-2-2023
Bord werkzaamheden.

Bord werkzaamheden.

Op maandag 27 februari start onze aannemer met een 'gesloten frontboring' voor de hemelwaterriolering in Moesel en Graswinkel. Het riool wordt ondergronds aangebracht vanuit de Nassaulaan naar de Graswinkellaan. Op deze wijze blijft de Maaseikerweg open en de wijk Graswinkel bereikbaar voor alle weggebruikers.

De werkzaamheden vinden plaats op een gedeelte van de Nassaulaan en nabij de aansluiting van het fietspad aan de Graswinkellaan. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Nassaulaan gedeeltelijk afgesloten, tussen de Maaseikerweg en de Irenelaan.

Er wordt een omleidingsroute ingesteld. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden. In geval van nood kunnen zij de woningen bereiken.

Halverwege april zijn de werkzaamheden gereed.

Contact

Voor algemene vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Ben Schols op telefoonnummer 06-15681552 of via e-mail: info@benscholsconsultancy.nl. Buiten kantooruren is dit nummer alleen voor calamiteiten beschikbaar.
Geïnteresseerden zijn welkom op het panoramadek dat geplaatst wordt bij één van de twee kuipen waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Werkt de kaart hierboven niet? Je kunt deze ook openen in een nieuw venster.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten