Ga terug naar:

Werkzaamheden Maaseikerweg

22-4-2021

Maaseikerweg.

Maaseikerweg.

Er wordt gewerkt aan en rondom de Maaseikerweg. Tijdens een deel van deze werkzaamheden wordt de Maaseikerweg tijdelijk éénrichtingsverkeer. Verkeer dat Weert uitrijdt, kan dan gebruik maken van een omleiding via de Roermondseweg.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Enexis en WML. Er wordt gestart met werkzaamheden aan de Irenelaan en de Rene van Chalonstraat en richting de Maaseikerweg toegewerkt. Naar verwachting starten de werkzaamheden aan de Maaseikerweg in week 17 of week 18 en duren deze 3 weken.

Verkeersmaatregelen

Zodra de werkzaamheden aan de Maaseikerweg starten, wordt een deel van de rijbaan afgesloten. De Maaseikerweg is dan tijdelijk éénrichtingsverkeer. Vanaf de Ringbaan kan men de stad inrijden. Andersom (de stad uit) kan men gebruik maken van een omleiding via de Roermondseweg.
Hulpdiensten kunnen tegen de richting in langs de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden is een verkeersregelaar aanwezig die het verkeer regelt als voor hulpdiensten of de werkzaamheden ruimte moet worden gemaakt op de vrije baan.

Werkt de kaart hierboven niet? U kunt deze ook openen in een nieuw venster.