Sfeerbeeld uit de gemeente Weert.

Gevonden of verloren voorwerpen of dieren

Hond met zijn baasje.

Hond met zijn baasje.

Dieren

Vindt u een zwerfdier, of bent u er één kwijt? Meld dit dan bij Dierenambulance Midden-Limburg via 06-11295306. Betreft het een zwerfhond of -kat uit de gemeente Weert, dan haalt de Dierenambulance Midden-Limburg het dier op en brengt het naar dierenasiel "De Beestenboel" in Weert. U kunt ook terecht op de website van de Dierenambulance Limburg of Dierenasiel De Beestenboel. Bij voorkeur voorzien van een duidelijke foto.
U kunt verder op de site van Amivedi (www.amivedi.nl) een melding doen en controleren of er al een dier gevonden gemeld is dat voldoet aan de omschrijving.

Identiteitsbewijs gevonden?

Heeft u een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs gevonden? Dit mag u niet zelf bewaren. Breng het naar het stadhuis of stuur het op. Een postzegel is niet nodig. Het adres is:

Gemeente Weert
Antwoordnummer 1200
6000 VB Weert

Identiteitsbewijs verloren?

Bent u uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart verloren? Dan hoeft u geen aangifte te doen bij de politie. U ondertekent een verklaring van vermissing bij de gemeente. Daar kunt u ook meteen een nieuw document aanvragen. Vindt u alsnog uw oude identiteitsbewijs? Lever dit dan in bij uw gemeente. Dit identiteitsbewijs is namelijk niet meer geldig. Verliest u uw paspoort of identiteitsbewijs in het buitenland? Doe dan aangifte bij de politie ter plaatse.

Maak een afspraak

Fiets kwijt?

Op iLost staan alle geruimde fietsen. Als u uw fietssleuteltje nog heeft, kunt u uw fiets ophalen.

Ander voorwerp verloren?

Kijk op iLost. Daar kunt u zien of uw voorwerp gevonden is. Wordt uw verloren voorwerp gevonden? U kunt dan reageren via iLost. U kunt het voorwerp dan na gemaakte afspraak afhalen bij de vinder of bij de gemeente Weert. Neem een geldig identiteitsbewijs mee.

Ander voorwerp gevonden?

U kunt het voorwerp zelf bewaren voor de eigenaar. U meldt uw vondst op de website iLost. Meldt de eigenaar zich binnen 1 jaar? Dan geeft u het voorwerp terug aan de eigenaar. Doet de eigenaar dit niet? Dan bent u de nieuwe eigenaar van het voorwerp. U kunt het voorwerp ook afgeven in het stadhuis. Voor de contactgegevens en openingstijden, zie deze pagina.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten