Nieuws

Link naar de rss-feed.

GGD-medewerkster die een vaccinatie klaarmaakt.
Vanaf 29 juli vrije inloop eerste vaccinatie coronavirus (zonder afspraak)
28-07-2021
Vanaf donderdag 29 juli kunnen personen die nog geen afspraak hebben gemaakt voor hun eerste vaccinatie tegen het coronavirus, nu ook terecht in bij de vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord in Venray, Roermond en Weert.
 De eeuwenoude toegangspoort van het Stadspark.
Icoontje video (Dit bericht bevat een video). Archeologie en publiek in het stadspark van Weert
27-07-2021
Rondom het voormalige kasteel de Nijenborgh van de graven van Horne, wordt momenteel het stadspark opnieuw ingericht.  Een belangrijke aanleiding daarvoor is de aankoop door de gemeente Weert van de voorburcht van het kasteel (15de eeuw), waar sinds...
Dhr. Ad Balemans (foto uit 2002).
In memoriam oud-wethouder Ad Balemans
26-07-2021
Op 22 juli jl. is oud-wethouder Ad Balemans overleden. De heer A.W.M. Balemans was van 16 april 2002 tot 14 juni 2004 wethouder van de gemeente Weert, namens de VVD. Hij was Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
Wethouder Martijn van den Heuvel reikt het eerste boekje uit.
Speeltuinenroute voor Weerter kinderen
26-07-2021
In de gemeente Weert liggen veel openbare speeltuinen, van klein tot groot. De gemeente Weert heeft deze speeltuinen per gebied, wijk en dorp nu gebundeld in een boekje. Zo kan iedereen een eigen speeltuinenroute maken en op pad gaan.
Uitreiking van de Van Hornepenning aan Peter Gloudi (foto: WeertDeGekste.nl).
Van Hornepenning voor Peter Gloudi
22-07-2021
Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van WeertEnergie kreeg Peter Gloudi donderdag 22 juli uit handen van burgemeester Raymond Vlecken de Van Hornepenning.
Gebruiker in een rolstoel.
Snelle reparatie Wmo hulpmiddel op locatie: servicepunt in Keenter Hart
22-07-2021
Om kleine reparaties aan uw Wmo-hulpmiddel snel op te lossen, is het vanaf donderdag 2 september mogelijk om gebruik te maken van het speciaal voor de inwoners van Weert gecreëerd Kersten Hulpmiddelen Servicepunt. Het servicepunt is vanaf dan gevestigd...
Foto van de kermis in 2019.
Weert kermis 2021 blijft onzeker
22-07-2021
In 2020 kon de Weerter kermis vanwege corona niet door gaan. Ook voor 2021 blijft de situatie onzeker. Het is op dit moment nog niet bekend of en welke maatregelen er in de maand september gelden tegen de verspreiding van het coronavirus.
 De eeuwenoude toegangspoort van het Stadspark.
Voorstel voor behoud poort Nijenborgh van het stadspark
21-07-2021
Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor om de poort van het stadspark te consolideren. Dit houdt in dat de poort verstevigd wordt, zodat hij nog lang mee kan gaan. De poort is namelijk in slechte staat en moet hersteld worden. De...
Bord wegwerkzaamheden.
Groot onderhoud Ittervoorterweg
21-07-2021
In de periode van 19 juli tot en met 5 september wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de Ittervoorterweg in Swartbroek. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen en Kessels Wegenbouw en Bestratingen en bestaan uit het aanbrengen...
Burgemeester Vlecken met de kinderen en hun ouders.
Gemeente Weert reikt kinderlintjes uit
21-07-2021
Burgemeester Raymond Vlecken reikte op woensdag 21 juli aan twee kinderen uit Weert een kinderlintje uit. Deze kinderen hebben zich op bijzondere wijze ingezet voor de medemens of de maatschappij.
Deze site gebruikt cookies. Meer info / uitzetten