Lees voor ?

Nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrief op een laptop.

Digitale nieuwsbrief op een laptop.

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor digitale nieuwsbrieven van de gemeente Weert.

Algemene nieuwsbrief

Nieuwsbrief met het laatste nieuws van de gemeente Weert. Deze nieuwsbrief verschijnt meestal om de twee weken, of vaker als er belangrijk nieuws te melden is. 

Samen leven in Weert 

Maandelijkse nieuwsbrief over Wmo, jeugd, werk en inkomen; een pagina vol met verhalen en informatie over hoe we in Weert elkaar helpen, dingen samen doen en zelf organiseren. Deze nieuwsbrief verschijnt ook elke maand in huis-aan-huis blad 'Weert Magazine'.
Voor meer informatie, zie de pagina 'Samen leven in Weert'. (U ontvangt een pdf-bestand via e-mail).

Gemeenteraad 

Wekelijkse nieuwsbrief met agenda's, verslagen en andere documenten van het bestuurlijk informatie systeem op gemeenteraad.weert.nl. Hiervoor kunt u zich aanmelden via deze website.

Weert Zuid

Nieuwsbrief over de herschikking van de maatschappelijke accommodaties in Weert Zuid, in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel. Voor meer informatie, zie deze pagina.

Aanmelden

Via het formulier hieronder kunt u zich aanmelden. Uw naam en e-mailadres worden alleen gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief. Na aanmelding krijgt u op het opgegeven e-mailadres een bericht waarmee u uw aanmelding kunt bevestiging. Alleen na bevestiging ontvangt u voortaan de nieuwsbrief. 

Afmelden

Wilt u later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd: in elke e-mail staan onderaan een link waarmee u zich kunt afmelden. U kunt een afmelding ook altijd aan ons doorgeven via een e-mail aan communicatie@weert.nl.

 Wijzigingen eerdere aanmelding

Heeft u zich al eerder ingeschreven voor een nieuwsbrief (of meerdere nieuwsbrieven) en wilt dit aanpassen of een extra nieuwsbriefabonnement toevoegen? Dit kan helaas niet via onderstaand formulier. In elke digitale nieuwsbrief staat een link waarmee u uw instellingen kunt wijzigen. U kunt een wijziging ook altijd aan ons doorgeven via een e-mail aan communicatie@weert.nl.

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in en maak een keuze voor de nieuwsbrief waarop u zich wilt abonneren. Na registratie ontvangt u een e-mail met instructies om uw aanmelding te bevestigen.

Aanmelding nieuwsbrief

(Velden waar een sterretje *bij staat, zijn verplicht om in te vullen).

U heeft geen naam ingevuld!
Er is geen of geen geldig e-mailadres ingevuld.

 Controleer het e-mailadres goed. Als dit niet correct is, kan de activatie e-mail niet verzonden worden.

*Nieuwsbrief

Hieronder kunt u een keuze maken voor één of meerdere nieuwsbrieven.

Keuze nieuwsbrief
Er is geen keuze voor een nieuwsbrief gemaakt.

Er is geen keuze voor een nieuwsbrief gemaakt.

Er is geen keuze voor een nieuwsbrief gemaakt.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten