Nieuwsbrief

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor digitale nieuwsbrieven van de gemeente Weert: 

  • Gemeentewijzer - nieuwsbrief met de Gemeentewijzer, de pagina van de gemeente Weert in huis-aan-huis blad 'VIAlimburg'. De gemeentewijzer verschijnt om de drie weken. Voor meer informatie, zie de pagina 'Gemeentewijzer'.
  • Samen leven in Weert - maandelijks nieuwsbrief over Wmo, jeugd, werk en inkomen; een pagina vol met verhalen en informatie over hoe we in Weert elkaar helpen, dingen samen doen en zelf organiseren. Deze nieuwsbrief verschijnt ook elke maand in huis-aan-huis blad 'VIAlimburg'. Voor meer informatie, zie de pagina 'Samen leven in Weert'.
  • Weert Zuid - nieuwsbrief over de herschikking van de maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid, in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel. Voor meer informatie, zie de pagina 'Maatschappelijke accommodaties Weert Zuid'.
  • Gemeenteraad - wekelijkse nieuwsbrief met agenda's, verslagen en andere documenten van het bestuurlijk informatie systeem op gemeenteraad.weert.nl. Hiervoor kunt u zich aanmelden via deze website.

Aanmelden

Via het formulier hieronder kunt u zich aanmelden. Uw naam en e-mailadres worden alleen gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief. Na aanmelding krijgt u op het opgegeven e-mailadres een bericht waarmee u uw aanmelding kunt bevestiging. Alleen na bevestiging ontvangt u voortaan de nieuwsbrief. 

Afmelden

Wilt u later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd: in elke e-mail staan onderaan een link waarmee u zich kunt afmelden. U kunt een afmelding ook altijd aan ons doorgeven via een e-mail aan communicatie@weert.nl.

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in en maak een keuze voor de nieuwsbrief waarop u zich wilt abonneren. Na registratie ontvangt u een e-mail met instructies om uw aanmelding te bevestigen.

*

*

Hieronder kunt u een keuze maken voor een of meerdere nieuwsbrieven.*
Velden waar een sterretje bij staat (*) moet u verplicht invullen.