Keyport

Logo Keyport.

Logo Keyport.

Keyport is een regionaal samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijs- en kennisinstellingen en heeft als doel samen uit te groeien tot een sterke economische regio. Hierin neemt Keyport een centrale rol bij het omzetten van slimme ideeën naar goede producten.

Keyport is één van de in totaal zes regio's die zijn aangesloten bij Brainport. Het doel van Brainport is om Zuid-Oost Nederland wereldwijd op de kaart te zetten als toptechnologische regio en binnen Europa bij de top-drie van best presterende economische regio's te horen. Brainport richt zich op de agrarische sector, de zorg, de maakindustrie, de logistiek en op leisure & retail.

De gemeente Weert is aangesloten bij Keyport. Kijk voor meer informatie over partners en projecten op www.keyport.nl.

Geef je bedrijf of project vleugels

Keyport wil de regionale economie versterken door slimme verbindingen te leggen en (financiële) ondersteuning en advies te geven. Daarom is Keyport altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om samen beet te pakken. Heeft u een innovatief idee dat u vleugels wil geven? Maak er een Keyport project van! Kijk voor informatie op www.keyport.nl.

Logo Keyport 2020.