Nieuws

Link naar de rss-feed.

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man.
Open Dag Klimaattuin
16-07-2021
Op zondagmiddag 18 juli a.s. van 13.00 tot 17.O0 uur organiseert het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man de Open Dag Klimaattuin. De opening wordt verricht door wethouders Martijn van den Heuvel (Weert) en Ria Stienen (Nederweert) en de heer Ignace...
Speelveld van een Cruyff Court (foto: Cruyff Foundation)
Cruyff Court aan Serviliusstraat
14-07-2021
De gemeente Weert wil graag een Cruyff Court aanleggen voor de jeugd in Weert. Na uitgebreid onderzoek is de speel- en ontmoetingsplek aan de Serviliusstraat als meest geschikte locatie naar voren gekomen. Op 13 juli heeft de gemeenteraad van Weert...
Foto van een gesloten drugspand en verzegelde deur.
Tijdelijke sluiting woning Heihuisweg 4
12-07-2021
Burgemeester Vlecken heeft besloten om, na een langdurige gerechtelijke procedure, een drugspand tijdelijk te sluiten. Het gaat om het adres Heihuisweg 4. De burgemeester heeft dit besloten nadat op het perceel een drugslaboratorium is ontploft.
Foto van een politieauto.
Controle door gemeente en politie van panden Graafschap Hornelaan
09-07-2021
Op woensdag 7 juli jl. hebben medewerkers van de gemeente Weert in samenwerking met de Politie een onaangekondigde controle gehouden in diverse panden aan de Graafschap Hornelaan.
Straatmuzikant met gitaar.
De Cultuurregio Noord-Limburg gaat door
07-07-2021
De samenwerkende gemeenten in Noord- en Midden-Limburg hebben ingestemd met het voortzetten van de vruchtbare samenwerking tot en met 2024.
Groepsfoto van de Weertenaren van het jaar.
Weertenaren van het jaar
28-06-2021
De gemeente Weert roept al enkele jaren de ‘Weertenaar van het jaar’ uit. Vanwege de langdurige maatregelen rondom het coronavirus is een officiële huldiging voor het jaar 2020 nog niet kunnen plaatsvinden.
Buurthuis Moesel aan de Christinelaan 25 in Weert.
Nieuwe beheerder buurthuis Moesel
28-06-2021
Op 1 juli 2021 neemt de Stichting Beheer Buurthuis Moesel (SBBM) het beheer van het buurthuis Moesel over van Punt Welzijn.
Foto van de Laarderweg.
Werkzaamheden Laarderweg
25-06-2021
Vanaf dinsdag 29 juni werkt BAM in opdracht van de gemeente Weert aan de Laarderweg. De werkzaamheden duren tot medio september. In die periode wordt de weg afgesloten voor verkeer. Er loopt een omleidingsroute. Tijdens de bouwvak (9 augustus t/m 27...
Spullen op een rommelmarkt.
Aanvraag evenementenvergunningen weer mogelijk
17-06-2021
Naar verwachting is het binnenkort (vermoedelijk 26 juni) weer toegestaan om evenementen te organiseren. Daarom neemt de gemeente Weert aangevraagde evenementenvergunningen die aan alle voorwaarden voldoen, weer in behandeling.
Bord 'wegwerkzaamheden'.
Onderhoudswerkzaamheden riolering op diverse locaties (o.a. Boshoven en Kazernelaan)
14-06-2021
Naar aanleiding van inspecties is geconstateerd dat het riool op verschillende locaties in Weert gerenoveerd of gerepareerd moet worden. De gemeente is daarom onlangs gestart met vooronderzoeken aan de riolering in verschillende straten in de...
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten