Lees voor ?

Netwerkborrel: 4 juli

Netwerkborrel voor ondernemers! 4 juli, 16.00 - 20.00 uur.

Netwerkborrel voor ondernemers! 4 juli, 16.00 - 20.00 uur.

Dé Zomerborrel voor ondernemers in Weert. Aangeboden door burgemeester en wethouders. Op 4 juli zetten wij de deur letterlijk voor je open.

Waar?

Stadhuis van Weert, Wilhelminasingel 101.
Met opnieuw een interessant programma waar inspiratie, kennis delen en netwerken centraal staan. Ieder jaar weer weten meer ondernemers elkaar, en ons, te vinden. Daar zijn we best trots op.

Kom jij ook?

Meld je dan snel online aan via onderstaande link en kies voor het middagprogramma, het avondprogramma, of voor allebei. Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 28 juni.

Aanmelden netwerkborrel

Middagprogramma

  • 15.30 - 15.50 uur: Ontvangst met koffie/thee en Weerter lekkernij
  • 15.55 uur: Welkomstwoord wethouder Martijn van den Heuvel
  • 16.00 - 17.30 uur: Workshops (zie hieronder voor meer informatie)

Avondprogamma

  • 17.30 - 18.10 uur: Inloop met voor de kleine trek soep en broodjes
  • Rond 18.10 uur:  Opening avondprogramma en een presentatie door wethouder Martijn van den Heuvel over het coalitieakkoord en wat dit betekent voor de ondernemers.
  • 18.20 - 20.00 uur: Netwerkborrel

Workshops

Als ondernemer moet je blijven investeren, in je bedrijf, je personeel, je relaties en in kennis. Daarom bieden we je naast de mogelijkheid tot netwerken ook enkele workshops aan. Zit er een onderwerp bij waar je nieuwsgierig naar bent en wil je aan een van de sessies deelnemen? Op het online aanmeldformulier kun je jouw keuze aanvinken. Deelname is gratis.

1. Dubbele workshop

WOL als oplossing voor personeelstekort!
Heeft je organisatie een tekort aan personeel? In tijden van krapte op de arbeidsmarkt komt Risse Groep met constructieve oplossingen. Meer weten over hoe je wel de lusten van extra mensen, maar niet de lasten hebt. En tegelijk kunt bijdragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is de WOL workshop iets voor jou.

Missie L!mburg: investeren in een duurzame economie
LIOF, onze regionale ontwikkelingsmaatschappij, zet onder de noemer ‘Missie L!mburg’ in op energietransitie, circulaire economie, digitalisering en gezondheid. Thema’s die door de pandemie, de oorlog in Oekraïne en de exploderende prijzen zeer relevant zijn geworden. Vandaag hoor je hoe LIOF de Limburgse MKB’ers kan ondersteunen.

 

2. Dubbele workshop

De groei van ASML, wat betekent dit voor de regio?
Het zal je niet zijn ontgaan dat het bedrijf ASML regelmatig in het nieuws komt. Als een van de weinige bedrijven ter wereld maakt ASML machines waarmee chips kunnen worden gemaakt. Bestemd voor grote chipmakers als Samsung en Intel. De behoefte aan chips groeit explosief. En die groei slaat over naar ASML, een wereldspeler,
gevestigd in Veldhoven, 35 km hier vandaan. Gaan wij daar iets van merken? En zo ja, wat dan? ASML vertelt haar verhaal.

Stimuleringssubsidies Nederland-Duitsland
Wist je dat de EU subsidie beschikbaar stelt om verbinding tussen ondernemers in de grensregio’s tot stand te brengen? INTERREG is zo’n stimuleringssubsidie. Met Interreg VI is de komende jaren 450 miljoen euro beschikbaar voor Nederlands-Duitse projecten. Ook voor kleinere projecten, tot 750 euro al. Benieuwd of je er iets mee kunt? Advies- en uitvoeringsorganisatie Euregio Rijn-Maas-Noord vertelt je daar in deze
sessie alles over.

 

3. Enkele workshop

Ondermijning, zichtbaar of onzichtbaar!
En wat is het eigenlijk? Criminelen zoeken steeds vaker bedrijventerreinen, agrarisch gebied en binnensteden op om met minder fraaie bedoelingen onopvallend binnen te dringen in de open bovenwereld. Ze hebben dan  ondernemers nodig om aan spullen of aan ruimte te komen. Ook jij kunt daar indirect of direct mee te maken krijgen. Hoe ga je daar mee om? In deze workshop van Politie Limburg en RIEC word je weerbaarder gemaakt voor ondermijnende activiteiten. De workshop is inclusief toegang tot gesimuleerde voorbeelden uit de praktijk.

 

Locatie

Stadhuis van Weert, Wilhelminasingel 101, Weert

Meer informatie

Gemeente Weert, Carine Bongers / Marcel Timmermans, tel. (0495) 575000, e-mail: ondernemen@weert.nl

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten