Sfeerbeeld uit de gemeente Weert.
Sfeerbeeld uit de gemeente Weert.
Lees voor ?

Weerterlandpas

Foto van de Weerterlandpas.

Foto van de Weerterlandpas.

De Weerterlandpas is voor inwoners van de gemeenten Nederweert en Weert. Met deze pas kunt u afval naar de Milieustraat brengen en betalen voor het parkeren. Bent u de Weerterlandpas kwijt of werkt de pas niet meer? Vraag dan een nieuwe aan. U krijgt de nieuwe Weerterlandpas binnen 14 dagen thuis gestuurd.

Milieustraat

Elk jaar krijgt u 6 knippen per huishouden. Hiermee kunt u afval naar de Milieustraat brengen. Met elke knip kunt u 1 m3 afval wegbrengen. De knippen gelden voor dit kalenderjaar. Heeft u aan 6 knippen niet genoeg? Dan kunt u bij de Milieustraat extra knippen kopen voor € 20,- per knip. U kunt bij de Milieustraat alleen met een pas betalen (niet contant).

 Voor toegang tot de milieustraat heeft u uw  Weerterlandpas nodig, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Hierop wordt gecontroleerd.

Hoeveel knippen heb ik nog?

Wilt u navragen hoeveel knippen er nog op uw Weerterlandpas staan? Stuur dan een e-mail aan wlp@weert.nl of neem (in de ochtend) telefonisch contact op. Voor de contactgegevens en openingstijden, zie deze pagina.

Stadsparkeren

Parkeer jij met jouw Weerterlandpas in Weert? Dan is deze gekoppeld aan Stadsparkeren van een commerciële partij. Heb je vragen over parkeertransacties? Neem dan contact op met Stadsparkeren via 0900-1234546.

Nieuwe of vervangende Weerterlandpas

Ontvang je als inwoner een nieuwe Weerterlandpas óf ben je jouw bestaande Weerterlandpas kwijt? Dan ontvang je een nieuwe Weerterlandpas zonder een koppeling met Stadsparkeren. Wil je graag mobiel betalen voor parkeren, dan dien je apart een parkeerpas aan te vragen bij Stadsparkeren of een andere commerciële aanbieder van mobiel parkeren. Dit staat dus los van de Weerterlandpas. Voor meer informatie over mobiel parkeren verwijzen wij graag naar de pagina 'Betalen met een mobiele telefoon'.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten