Sfeerbeeld uit de gemeente Weert.

Weerterlandpas

Foto van de Weerterlandpas.

Foto van de Weerterlandpas.

De Weerterlandpas is voor inwoners van de gemeenten Nederweert en Weert. Met deze pas kunt u afval naar de Milieustraat brengen en betalen voor het parkeren. Bent u de Weerterlandpas kwijt of werkt de pas niet meer? Vraag dan een nieuwe aan. U krijgt de nieuwe Weerterlandpas binnen 14 dagen thuis gestuurd.

Milieustraat

Elk jaar krijgt u 6 knippen per huishouden. Hiermee kunt u afval naar de Milieustraat brengen. Met elke knip kunt u 1 m3 afval wegbrengen. De knippen gelden voor dit kalenderjaar. Heeft u aan 6 knippen niet genoeg? Dan kunt u bij de Milieustraat extra knippen kopen voor € 20,- per knip. U kunt bij de Milieustraat alleen met een pas betalen (niet contant).

 Voor toegang tot de milieustraat heeft u uw  Weerterlandpas nodig, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Hierop wordt gecontroleerd.

Hoeveel knippen heb ik nog?

Wilt u navragen hoeveel knippen er nog op uw Weerterlandpas staan? Stuur dan een e-mail aan wlp@weert.nl of neem (in de ochtend) telefonisch contact op. Voor de contactgegevens en openingstijden, zie deze pagina.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten