Weerterlandpas

De Weerterlandpas is voor inwoners van de gemeenten Nederweert en Weert. Met deze pas kunt u afval naar de Milieustraat brengen en betalen voor het parkeren. Bent u de Weerterlandpas kwijt of werkt de pas niet meer? Vraag dan een nieuwe aan. U krijgt de nieuwe Weerterlandpas binnen 14 dagen thuis gestuurd.

Foto van de Weerterlandpas.

Milieustraat

Elk jaar krijgt u 6 knippen per huishouden. Hiermee kunt u afval naar de Milieustraat brengen. Met elke knip kunt u 1 m3 afval wegbrengen. De knippen gelden voor dit kalenderjaar. Heeft u aan 6 knippen niet genoeg? Dan kunt u bij de Milieustraat extra knippen kopen voor € 20,- per knip. U kunt bij de Milieustraat alleen met pin betalen.

Gaat u afval wegbrengen naar de Milieustraat? Neem dan naast uw Weerterlandpas ook uw identiteitsbewijs mee. Steekproefsgewijs kan er op identiteit gecontroleerd worden. Kijk voor meer informatie op de pagina over de Milieustraat.

Parkeren

U kunt de Weerterlandpas ook gebruiken om te betalen voor het parkeren. Hiervoor moet u de Weerterlandpas eenmalig activeren als parkeerpas. Dat doet u via de website www.stadsparkeren.nl. Kijk voor meer informatie op de pagina parkeren.