Colofon / Proclaimer

Publicatie van deze website vindt plaats onder eindverantwoordelijkheid van het college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Weert. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt voor het doorgeven van een wijziging gebruik maken van het reactieformulier op de site. Zelf een mail sturen met uw eigen mailprogramma of bellen mag natuurlijk ook, gebruik dan het e-mailadres gemeente@weert.nl. Voor andere contactgegevens en openingstijden, zie deze pagina.

Copyright

© Gemeente Weert. Het is dus niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Weert.

Webarchief

Bent u op zoek naar informatie die eerder op onze website heeft gestaan? Kijk dan in het webarchief. Onze website wordt namelijk dagelijks gearchiveerd.

Opnemen van links

Op www.weert.nl worden alleen externe links opgenomen naar websites van instellingen en organisaties die betrekking hebben op de onderwerpen van de pagina's op deze site. De gemeente Weert is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van deze externe sites.
De site heeft géén algemene linkpagina. Aan verzoeken voor het opnemen van links naar websites van externe organisaties kan niet voldaan worden.

Gebruik logo

Het wapen / logo van de gemeente Weert is als merk geregistreerd. Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente is het niet toegestaan het wapen en / of logo van de gemeente Weert te voeren. Ook foto's en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Weert worden gebruikt. Wilt u toestemming vragen? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van de website zoals die voorheen was, vanaf 1997 tot heden.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten