Lees voor ?

Over deze website

Op deze pagina is informatie opgenomen over het gebruik van deze website.

Opmerkingen en suggesties

De gemeente Weert hoopt dat deze site voor u een waardevolle bron van informatie is. Als u van mening bent dat er bepaalde zaken ontbreken of verbeterd kunnen worden, dan horen wij dat graag van u! Gebruik daarvoor de link 'Geef uw mening' onderaan elke pagina (met uitzondering van de homepage). 
Voor vragen of opmerkingen die niet over de website gaan, kunt u de gemeente een e-mail sturen, via gemeente@weert.nl of ons contactformulier

Gebruik logo en afbeeldingen

Het wapen / logo van de gemeente Weert is als merk geregistreerd. Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente is het niet toegestaan het wapen en / of logo van de gemeente Weert te voeren. Ook foto's en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Weert worden gebruikt. Wilt u toestemming vragen? Neem dan contact met ons op.

PDF-bestanden

De meeste documenten / bijlagen op deze website zijn opgenomen als pdf-bestand. Deze documenten kunt u online lezen in uw webbrowser of downloaden en opslaan op de harde schijf van uw computer. 
Afhankelijk van de instellingen op uw pc, kunt u in sommige gevallen pdf-bestanden rechtstreeks openen door erop te klikken. Mocht dat niet lukken, dan kunt u de bestanden ook downloaden en opslaan op de harde schijf van uw computer. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het betreffende bestand en kies 'Doel opslaan als...' of 'Koppeling opslaan als...'.
Het kan zijn dat in een andere browser (bijv. Edge / Chrome / Firefox / Opera / Safari) de benaming van deze optie anders is.

Ervaart u problemen met de toegankelijkheid van pdf-bestanden? Neem dan contact met ons op.

Werkt er iets niet (ondersteuning browsers)?

Als u iets ontdekt dat niet goed werkt, dan vragen we u dit te melden via het reactieformulier.

Deze website werkt het beste met een recente versie van uw browser, bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Microsoft Internet Explorer is verouderd, hier werkt de website niet in. We raden u dan aan een andere browser te gebruiken. Ook in oudere versies van Microsoft Edge (de 'legacy' versie die niet op Chromium gebaseerd is) werkt deze website niet goed. Een update naar de laatste versie van uw browser is dan aan te raden.

 
Afbeeldingen van de homepage van deze website uit het verleden.
 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten