Lees voor ?

Over deze website

Op deze pagina is informatie opgenomen over het gebruik van deze website.

De gemeente Weert hoopt dat deze site voor u een waardevolle bron van informatie is.
Als u op deze website pagina's tegenkomt die in uw ogen onjuiste informatie bevat of informatie die niet volledig is, dan kunt u dit melden aan de redactie van de website. Gebruik daarvoor de link 'Geef uw mening' onderaan elke pagina (met uitzondering van de homepage). Als u van mening bent dat er bepaalde zaken aan deze website verbeterd kunnen worden, dan horen wij dat graag van u!
Voor vragen of opmerkingen die niet over de website gaan, kunt u de gemeente een e-mail sturen, via gemeente@weert.nl of ons contactformulier

Het wapen / logo van de gemeente Weert is als merk geregistreerd. Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente is het niet toegestaan het wapen en / of logo van de gemeente Weert te voeren. Ook foto's en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Weert worden gebruikt. Wilt u toestemming vragen? Neem dan contact met ons op.

De meeste documenten / bijlagen op deze website zijn opgenomen als pdf-bestand. Deze documenten kunt u online lezen in uw webbrowser of downloaden en opslaan op de harde schijf van uw computer. U hebt dan een programma nodig om pdf-bestanden te kunnen openen, zoals het gratis programma Adobe Acrobat Reader DC of een alternatief programma voor pdf. 
Afhankelijk van de instellingen op uw pc, kunt u in sommige gevallen pdf-bestanden rechtstreeks openen door erop te klikken. Mocht dat niet lukken, dan kunt u de bestanden ook downloaden en opslaan op de harde schijf van uw computer. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het betreffende bestand en kies 'Doel opslaan als...' of 'Koppeling opslaan als...'.
Het kan zijn dat in een andere browser (bijv. Edge / Chrome / Firefox / Opera / Safari) de benaming van deze optie anders is.
Ervaart u problemen met de toegankelijkheid van pdf-bestanden? Neem dan contact met ons op.

Vanaf elke willekeurige pagina op de website kunt u terug naar de homepage. Klik daarvoor op het logo van de gemeente Weert bovenaan de pagina, of klik op de knop in de menubalk (icoontje met het huisje).

Het zogenaamde 'kruimelpad' (op tekstpagina's direct onder de blauwe menubalk) geeft aan waar een pagina op de site te vinden is (binnen welke categorie uit het navigatiemenu). Handig, want zo kunt u snel zien hoe een pagina te openen is of hoe u op deze pagina gekomen bent.
Door op de links van dit kruimelpad te klikken, kunt u ook snel naar een 'bovenliggende' pagina of een ander deel van de website.

Als u iets ontdekt dat niet goed werkt, dan vragen we u dit te melden via het reactieformulier.

Welk programma ('browser') gebruikt u?

Deze website werkt het beste met een recente versie van uw browser, bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Microsoft Internet Explorer is verouderd, hier werkt de website niet in. We raden u dan aan een andere browser te gebruiken. Ook in oudere versies van Microsoft Edge (de 'legacy' versie die niet op Chromium gebaseerd is) werkt deze website niet goed. Een update naar de laatste versie van uw browser is dan aan te raden.

 
Afbeeldingen van de homepage van deze website uit het verleden.
 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten