Het plan

Header1

In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en half vrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen, senioren en zij die wat rianter willen wonen is Laarveld de locatie.

Vijf woonsferen

"Landelijk wonen" vormt de basis voor het stedenbouwkundig plan. Laarveld heeft enkele woonsferen met eigen ontwerpkenmerken qua woningtypologie, architectuur en materialisatie. Deze staan beschreven in het beeldkwaliteitsplan.
Weert is in 2014 uitgeroepen tot groenste regio van de wereld. Ook in Laarveld treft u veel groen, speelse bermen, waterlopen, pleintjes, bomen en houtwallen aan. Op het inrichtingsplan ziet u hoe uw woonomgeving er uit komt te zien. Onder aan deze pagina vindt u alle informatie over dit project. Heeft u hierover nog vragen neemt u dan gerust contact op met het verkoopteam. Bereikbaar via telefoonnummer 0495-575760. Of per mail via verkoopteam@weert.nl.

Voorzieningen

Heerlijk ruim wonen en toch alle voorzieningen dichtbij!

  Supermarkt, winkelcentra en scholen

Op loop- en fietsafstand ligt het centrum van Weert, de woonwijken "Molenakker" en "Boshoven" en het dorp Laar. U vindt daar alle voorzieningen zoals supermarkten, winkelcentra, scholen, ziekenhuis, theater, bioscoop, zwembad etc.

Basisschool

Met ingang van het schooljaar 2016-2017 is in Laar het nieuwe Integrale Kind Centrum (IKC) Laar in gebruik genomen. Het gebouw ligt aan de Aldenheerd 10 in Laar en is in 2016 volledig gerenoveerd en uitgebreid zodat er nu een eigentijds, open en fris gebouw staat.
In IKC Laar werken onderwijs en kinderopvang (Hoera Kindercentra) aan de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar. Ook verenigingen maken gebruik van het gebouw.
Op de website http://www.ikclaar.nl/ vindt u meer informatie over deze school.

Woonzorgcomplex Hushoven

Aan de rand van Laarveld staat het fraaie woonzorgcomplex, waarin groepswoningen, zorgappartementen en grand-café "Gasterij de Stoof" zijn ondergebracht.

Avontuurlijk spelen

In goed overleg met de werkgroep "spelen" zijn in Laarveld de speelplekken ingericht.

Bereikbaarheid

Weert ligt aan nationale en internationale spoor- en wegverbindingen. In 5 minuten ben je op de A2, de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. In het centrum van Weert ligt het intercitystation op de lijn Amsterdam-Maastricht/Heerlen v.v.

Over water is de stad te bereiken via de Zuid-Willemsvaart. Voor het goederenvervoer biedt dit mogelijkheden van en naar de Rotterdamse en Antwerpse havens. Luchthavens zijn te vinden bij Eindhoven en Maastricht en een kleiner vliegveld in Budel vlakbij Weert.

Parkeren in Weert

Parkeren in het centrum van Weert? Geen probleem! U kunt de auto in de binnenstad of op korte of langere afstand van het centrum parkeren. Voor alle parkeergelegenheden, de tarieven en een kaartje, ga naar: www.weert.nl.

Recreatie

Voor jong en oud is het fijn wandelen en fietsen op de vrijliggende voet- en fietspaden van en naar het centrum van Weert. In enkele minuten ben je daar, maar ook midden in de natuur. Er ligt ruim 200 km aan bewegwijzerde routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en menners. Een zwembad mag natuurlijk niet ontbreken evenals golffaciliteiten.

Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten