Ga terug naar:

DigiD / MijnOverheid

Logo van DigiD.DigiD staat voor Digitale identiteit. Het is een gemeenschappelijk systeem van de overheid. Met uw DigiD kunt u inloggen op onze website. DigiD stuurt dan uw Burgerservicenummer (BSN) aan ons door. Daarmee kunnen we uw identiteit controleren.

Hoe vraagt u DigiD aan?

Op de website van DigiD vraagt u DigiD aan. U heeft daarvoor uw BSN nodig. Na uw aanvraag krijgt u van DigiD uw inloggegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. U moet een keer de inloggegevens activeren. Daarna kunt u er mee inloggen op onze website.

Kijk voor meer informatie op www.DigiD.nl.

MijnOverheid

Op MijnOverheid kunt u uw berichten van de overheid ontvangen en uw persoonlijke gegevens inzien. Zo kunt u digitale post van de overheid ontvangen in de Berichtenbox. Bijvoorbeeld een aanslag van de Belastingdienst. Ook kunt u bepaalde gegevens inzien die de overheid over u heeft. Bijvoorbeeld de WOZ-waarde van uw woning of de datum van uw laatste APK.

De gemeente Weert biedt de onderstaande producten aan via MijnOverheid:

Wilt u graag dat iemand anders uw zaken regelt met de overheid? Of wilt u voor een ander een zaak met de overheid regelen? U regelt dit eenvoudig via machtigen.digid.nl.

Berichtenbox

Post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan ook, met de Berichtenbox app van MijnOverheid. De app kunt u downloaden via de officiële stores. U activeert de app eenmalig met uw DigiD. Vervolgens is het inloggen gemakkelijk, u doet dat snel met alleen een pincode.

Kijk voor meer informatie op www.MijnOverheid.nl.

Hierboven wordt een Youtube-video getoond. U kunt deze video ook via de website van Youtube bekijken.