Evenementen

U bevindt zich hier: Home » Wonen en leven » Evenementen

Evenementen

Bent u op zoek naar wat er te doen is in Weert of omgeving? Zoekt u een leuk evenement of gezellige (groeps)activiteit? Op deze pagina kunt u de evenementen bekijken voor de komende 4 weken.
En als u zelf een evenement organiseert, denk dan bijvoorbeeld aan het aanvragen van een evenementenvergunning of het aanmelden van uw activiteit voor de kalender of digitale informatieborden.

Onderaan deze pagina staat de evenementenkalender voor de regio Weert voor de komende 4 weken. De gegevens komen uit de evenementenkalender van de website MetOnsInWeert.nl, in samenwerking met de Weerter VVV. Op die site vindt u een uitgebreide evenementenkalender, voor het hele jaar.

Organiseert u zelf een evenement?

Wilt u als particulier, bedrijf of instelling een sportwedstrijd, evenement, popconcert, beurs of andere activiteit organiseren? Denk dan aan de volgende zaken:

 Evenementenvergunning
Voor het organiseren van een evenement of activiteit heeft u een mogelijk een evenementenvergunning nodig. De gemeente kan onder specifieke voorwaarden een vergunning verlenen. Voor meer informatie over een evenementenvergunning of het aanvraagformulier, zie deze pagina.

 Digitale informatieborden
Langs de invalswegen van Weert staan digitale informatieborden. Deze kunt u gebruiken om uw evenement of activiteit onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over deze borden, de voorwaarden en een digitaal aanvraagformulier, zie deze pagina.

 Vermelding evenementenkalender
U kunt uw evenement of activiteit zelf aanmelden voor een vermelding in de evenementenkalender, via een digitaal formulier. De gegevens worden dan onder andere opgenomen in de kalender hieronder, op de website en Facebook-pagina van MetOnsInWeert en in de evenementenkalender van de VVV. Opgelet! Een eventuele evenementenvergunning moet u apart aanvragen bij de gemeente.

 Verzekering voor vrijwilligers
De gemeente Weert heeft twee verzekeringspakketten afgesloten, die de risico's van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. De gemeente beoogt hiermee het maatschappelijk belang van het goede vrijwilligerswerk te benadrukken en de participatie van vrijwilligers te stimuleren. Voor meer informatie, zie deze pagina.

Bijdrage vernieuwende activiteiten

Verenigingen of stichtingen die nieuwe structurele activiteiten opstarten voor de mensen met een beperking kunnen een bijdrage in de opstartkosten krijgen. Voor meer informatie hierover, zie de pagina 'Bijdrage vernieuwende activiteiten'.

Veel plezier als u eropuit gaat!
Met ons. In Weert.

Concert in de Bosuil.


Icoontje voor een agenda.
do. 7 feb. 2019 tot ma. 15 apr. 2019 

Op 15 april organiseert Goedbezig Weert van Punt Welzijn in samenwerking met Nicole van Rijt-Ketelaars van Meeleven Verliesbegeleiding een interactieve workshop over verlies en rouw. Als vrijwilliger kun je regelmatig geconfronteerd worden met verlies en rouw, bijvoorbeeld als mensen vertellen over hun ziekte of beperkingen waar ze mee te maken hebben. Ook krijgt iedereen nu of later in zijn eigen leven te maken met verlies. Dit kan gevolgen hebben binnen je werk.  

Tijdens de workshop gaan we het gesprek aan over onderwerpen zoals: Wat is verlies en rouw? Welk effect heeft eigen geleden verlies in het contact met anderen? Waar loop je tegenaan? Wat vind je moeilijk of waar heb je positieve ervaringen mee? Welke gevoelens kan iemand hebben en hoe kun je daarmee omgaan? En wanneer kan het belangrijk zijn om hulp in te schakelen?   

Vanuit eigen opgedane ervaringen met verlies en rouw kan het fijn zijn om hier samen over te praten, van elkaar te leren en elkaar te versterken in de uitdagingen die er soms liggen binnen het werken als vrijwilliger.

De workshop vindt plaats in het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 te Weert. Inlopen kan vanaf 18.45.
Deze start om 19.00 en zal tot ongeveer 21.00 duren.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk bij agendapunten op de website www.goedbezigweert.nu.
Of meld je aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgci5Uac8Dnv4TNoINKSIxIUQ8BT92...

Tijden: 
19.00-21.00 uur
Toegangsprijs: 
0
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Keenter Hart
Sint Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
Wekelijks evenement. Volgende: za. 23 feb. 2019 

Kleurrijke schilderijen van de Roermondse kunstenaar Wijnand Thönissen ( maakte in 2015 de LI Vasteloavund poster) en de sculpturist Dick van Wijk toont er zijn bronzen kunstwerken. 

Wij heten u van harte welkom iedere zaterdag en zondag  van 14 tot 17 uur. 

 

 

Tijden: 
za en zo 14.00-17.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
GalerieaandeLangpoort
Herr
Langpoort, 7
6001cl Weert
Nederland
Telefoon: 
+31495452210
Icoontje voor een agenda.
za. 23 feb. 2019 

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op 23 februari 2019 een Kleuterbios met de film Maya: De Honingspelen.

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing.

Maya: De Honingspelen
Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Datum: 23 februari 2019
Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 7,- p.p. inclusief ticket, kleurplaat, bioscoopdiploma en verrassing.

Bestel nu je kaarten online: https://www.gotcha-weert.nl/product/maya-de-honingspelen-kleuterbios/ 

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
zaterdag, 23 februari, 2019 - 16:00
Leeftijden: 
alle leeftijden
Genre: 
Jeugdfilm
Regie: 
Noel Cleary
Lengte: 
1:34:00
Premiere: 
zaterdag, 23 februari, 2019
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
za. 23 feb. 2019 

23 Februari is het zover. Dan komen we er eindelijk achter wie onze jeugdboor en jeugdboorin 2019 zijn.

Jullie zijn allemaal van harte welkom in het Buurthuis.
Entree is slechts 1 euro!

Tijden: 
19.30 uur
Toegangsprijs: 
1 euro
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Buurthuis Moesel
V.v. Vêrkusköp
Christinelaan 25
6006CJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
za. 23 feb. 2019 

Donna Summer is hét icoon van de disco, die met ‘I Feel Love’ de dansmuziek veranderde en met ‘Last Dance’, uit de film ‘Thank God It’s Friday’, haar grootste hit had. Met Carolina Dijkhuizen als Donna Summer. De onbetwiste `Queen Of Disco’ is het middelpunt in deze spetterende show vol glitter en glamour waarbij alle wereldhits de revue passeren. Zing en dans mee met de Stars On Broadway cast! Beleef Donna’s aangrijpende levensverhaal dat begon in Nederland en eindigde op 9/11 met het inademen van de gifgassen van de Twin Towers, waardoor haar stem uiteindelijk verstomde. ‘Thank God It’s Donna!’ is de ultieme discoshow waarvan iedereen dacht dat we die nooit meer zouden beleven.

 

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
26,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
Maandelijks evenement. Volgende: zo. 24 feb. 2019 

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Elke koopzondag heeft een eigen feestelijk thema. waaromheen diverse activiteiten worden georganiseerd. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom.

27 januari
24 februari - Viva Vastelaovendj
31 maart - Paashazenfeest
28 april - Oranjeweek Weert
26 mei - Munten voor Muziek-festijn
30 juni - Werelds Weert
28 juli - Springkussenzondag
25 augustus - Summer Sale Shopping
22 september (vervroegd i.v.m. kermis) - Cultureel Lint
27 oktober - Antje Festival
24 november - Pieten Party
1 december (extra) - Pieten party
15 december (extra) - Winters Weert
22 december (extra) - Winters Weert
29 december - Winters Weert

Tijden: 
13:00-17:00
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Centrum Weert
Binnenstad
6001 Weert
Nederland
Telefoon: 
0495 534 681
Icoontje voor een agenda.
zo. 24 feb. 2019 

De Limburgse `Ambassadeur van de Blaosmuziek’ Gé Reinders staat dit seizoen op de planken van het Munttheater met Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880, gedirigeerd door Bart Deckers. In deze unieke samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder `Blaosmuziek’ en `d’n Haof’. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. In Gé’s prachtige liedjes krijgt u alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. Dit is een voorstelling die u raakt én omverblaast.

Tijden: 
14:30 uur
Toegangsprijs: 
25,00 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
ma. 25 feb. 2019 

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde en effectieve methode om zelfstandig stress te verminderen. Tijdens deze korte presentatie ga ik in op hoe hartcoherentie werkt en welke positieve effecten je met hartcoherentie training kunt bereiken. Hartcoherentie is voor iedereen geschikt en in het bijzonder voor mensen met stress gerelateerde klachten. Zoals bijvoorbeeld (chronische) hyperventilatie, burn-out, concentratieproblemen, vermoeidheid, prikkelbaarheid, slaapproblemen of faalangst.

De presentatie is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht u besluiten een individuele hartcoherentietraining te gaan doen (4 sessies) dan krijgt u bovendien € 20,- korting op de intake. Aanmelden kan via : info@pleasantlife.nl

U bent van harte welkom!

Tijden: 
19.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Cwartier (voormalig stadhuis)
Pleasant Life, praktijk voor Life & Adem coaching
Beekstraat 54, kamer 225a
6001 GJ Weert
Nederland
Telefoon: 
06-10752212
Icoontje voor een agenda.
di. 26 feb. 2019 

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt. Dingen die hij echt moet delen en die jullie echt moeten horen. Het zou zo maar een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. O, en misschien dat hij ook weer een stevig potje gaat improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar? Het wordt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar dan echt leren kennen. Laten we in ieder geval één ding afspreken: jullie zijn allemaal op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte!

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
19,50 incl. theaterdrankje | CKV 12,50
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
wo. 27 feb. 2019 

Is het niet de droom van alle kunstenaars om met zo min mogelijk, zoveel mogelijk te zeggen? Dat geldt ook voor theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw. Inmiddels staat hij 35 jaar op de planken. Een goede reden voor een speciaal programma. De perfecte eenvoud… Waarbij hij op een leeg toneel kan uitpakken en zijn dromen zichtbaarder dan ooit worden. Voor iedereen die al bekend is met zijn werk en voor alle anderen dé kans om kennis te maken met de meest magische vorm van theater die Nederland rijk is.

“Fred is een gezelschap in zijn eentje. Het publiek is na afloop altijd verwonderd. En wel zo, dat als ze thuis komen, ze tegen elkaar zeggen: verrek, we zijn onze jas vergeten.”
Herman van Veen over Fred Delfgaauw

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
19,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
do. 28 feb. 2019 

Last van Slapeloosheid - Acupunctuur informatie-avond (gratis)

Acupuncturist Pedro van Zuijdam geeft informatie aan kleine groepen in zijn eigen praktijk en hij vertelt over de werking van Acupunctuur. Hij is gespecialiseerd in pijnbestrijding en chronische gezondheidsklachten. Met behulp van afbeeldingen laat hij u bepaalde patronen van gezondheidsklachten herkennen en geeft uitleg wat de betekenis hiervan is.
Bij toepassing van Acupunctuur wordt het zelfhelend vermogen van uw lichaam geactiveerd. Niet alleen de klacht wordt aangepakt maar ook de oorzaak waar de klacht ontstaan is. Acupunctuur is een veilige behandelmethode zonder bijwerkingen, zie www.zigron.nl.

Aanmelding is wel vereist tot minimaal 24 uur van tevoren per email info@zigron.nl of telefonisch 0495-564652

Tijden: 
19.30-20.45 uur
Toegangsprijs: 
Gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Acupunctuur Stramproy ZIGRON
Acupunctuur Stramproy ZIGRON
Vloedmolenweg 21 A
6039 RX Stramproy
Nederland
Telefoon: 
0495-564652
Icoontje voor een agenda.
za. 2 mrt. 2019 

Dubbele boerenbruiloft in Swartbroek

Ter gelegenheid van het 3 x 11 jarig bestaan van de boerenbruiloft zullen op zaterdag 2 maart 2019 de tweelingbroers Gerrit en Pieter Kemper in "on-echt" huwen met de tweelingzussen Veerle en Celine Smolenaers.

om 19.30 uur vindt in het schutterslokaal van schutterij St. Cornelius "de ondertrouw" plaats.

om 22.00 uur vindt in MFA de Corneel de "kerkelijke inzegening" plaats.

Muzikaal zal het evenement worden ondersteunt door de Spoeëkejaegerskapel en de Towerband.

Tijden: 
19.30 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
MFA Corneel Swartbroek
v.v. de Spoeëkejaegers
Ittervoorterweg 101
6005 NP Weert
Nederland
Telefoon: 
0633834366
Icoontje voor een agenda.
za. 2 mrt. 2019 

Dit jaor hebbe vae koste nog meujte gespraardj, en hebbe vae un keur aan artiesten vur uch samengesteldj:

Angelina, Katja Henz, Patrick Pesch, Mark en Willelmien, DZN & Duo 2 Ôngerein

Dieës artiesten gaon d’r saame met os un geweldjig spektakel van gaon maake.

 
Vanaaf 20.00 oor zal ‘t buurthoeës weer uut zien voege barsten en zal d’r tot in de late eurkes fieest zeen.
Auch es d’r dieëze aovundj nog un speciaal actie, mer haodj dao good de multimedia vur inne gaten.

Fieëst inne verkusstal!!!

Tijden: 
20.00 uur
Toegangsprijs: 
GRATIS ENTREE
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Buurthuis Moesel
V.v. Vêrkusköp
Christinelaan 25
6006CJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
zo. 3 mrt. 2019 

Een van de mooiste optochten van Nederland is in Weert. Kom dat zien!

Tijden: 
13.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Grote Carnavalsotocht
Stationsplein
6001 CH Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
ma. 4 mrt. 2019 

Vreiselikke Maondjig bij V.V. De Zoatmaale Stramproy

Ook dit jaar organiseert V.V. De Zoatmaale de “Vreiselikke Maondjig” en wel op Vastelaovendjs-maandag 4 maart vanaf 12:11 uur bij Zaal van Loon.

Tijdens deze middag geven een 5-tal acts, acte de présence en dat zijn zeker niet de minste! Vanuit Altweerterheide komen Mark en Wilhelmien de tent op de kop zetten. De Toddezek zijn ook weer present en laten hun grootste LVK-krakers horen. En wat denken van onze eigen Stramproyse Esther Snijders, op veler verzoek weer aanwezig op de Vreiselikke Maondjig. Ook aanwezig is niemand minder dan de winnaar van het LVK 2019: Hoondervel! Zij groeten jullie vanuit Haelen en gaan een knallend optreden verzorgen in de Fieësttent. En … Wae gaon d’r saame eine dreenke met Moerepetazie!!! Als échte vastelaovesvierder mag je deze geweldig gezellige middag niet missen!

Kom je tussen 12.11 en 13.00 uur dan is de entreé € 0,00 en staat er gratis spek met eieren klaar.

Vanaf 13.00 uur is de entreé € 5,00 (tot 16 jaar is het gratis).

Zorg dus dat je er op tijd bij bent want vol=vol!!!

We maken er samen een geweldig feest van!

Tot maandag 4 maart bij Zaal van Loon!

 

 

Tijden: 
12.11 uur
Toegangsprijs: 
€ 0,00 tot 13.00 uur daarna € 5,00
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Zaal van Loon
v.v. De Zoatmaale
Frans Strouxstraat 1
6039GJ Stramproy
Nederland
Icoontje voor een agenda.
ma. 4 mrt. 2019 

Op carnavalsmaandag barst in het buurthuis Moesel de traditionele Baggemiddig weer los. Dit jaar is V.V. de Vêrkusköp gestart met een vernieuwde opzet van de maandagmiddag: Baggemiddig: ver(re)kusgezellig.

Dit jaar zal de band: De Badmötse zorgen voor een fantastische middag met schitterende muziek. Ook zal dansgroep BliZz Stars zorgen voor leven in de brouwerij.

De deuren gaan open om 13.30 en we beginnen om 14.00. Tot dan!

Meer info is hier te vinden: http://verkuskop.nl/agenda/baggemiddig-verrekusgezellig/

Tijden: 
20.00 uur
Toegangsprijs: 
GRATIS ENTREE
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Buurthuis Moesel
V.v. Vêrkusköp
Christinelaan 25
6006CJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
ma. 4 mrt. 2019 

Grote kinderoptocht, georganiseerd door Caranvalsvereniging de Rogstaekers. De optocht start om 14.00 uur op de Markt en trekt vervolgens door het centrum van Weert.

Tijden: 
vanaf 14.00 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Centrum Weert
Markt 1
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
ma. 4 mrt. 2019 

De Wieërter 11’ is een kroegentocht die met veel spektakel en humor langs 11 deelnemende cafés in de Weerter binnenstad zal trekken. Uiteraard is er net zoals bij de echte Elfstedentocht een persoonlijke stempelkaart voor iedere deelnemer. Op vertoon van deze stempelkaart ontvang je bij ieder deelnemend café een drankje (fris of bier) en uiteraard een stempel. Bij een volle kaart krijg je dan aan het einde van de tocht het felbegeerde en unieke ‘Wieërter 11’-speldje.

De tocht wordt voorgegaan door een mobiel podium vol muziek / humor en trekt als een georganiseerde stoet door de stad. Tijdens deze tocht zullen ook diverse echte Weerter artiesten hun opwachting maken.

Meer informatie: www.wieerter11.nl of www.facebook.com/dewieerter11

Tijden: 
16.11 uur
Toegangsprijs: 
20 euro
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Binnenstad van Wieërt
de Wieërter 11
binnenstad
6006 `Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
di. 5 mrt. 2019 tot zo. 10 mrt. 2019 

Yes! Je leest het goed. Vanaf 5 maart 2019 start een nieuw seizoen.
Dan kan je weer naar hartelust klimmen en klauteren over de 4 parcoursen in het klimbos.

In voorjaars-/carnavalsvakantie geopend

We trappen dit nieuwe seizoen af in de voorjaars-/carnavalsvakantie. Dus in die week kan je dagelijks terecht.
Van 5 maart t/m 10 maart zijn we open van 13.00 tot 18.00 uur.

Ga voor meer informatie en reserveren naar www.klimbosweert.nl

Tijden: 
13.00-18.00 uur
Toegangsprijs: 
Vanaf € 15,00 per persoon
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Recreatiegebied de IJzeren Man
Klimbos Weert
Geurtsvenweg 8
6006 SN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-543854
Icoontje voor een agenda.
di. 5 mrt. 2019 

Op caranavals-dinsdag organiseert carnavalsvereniging de Rogstaekers het Lindeboom Fieëst oppe Merrentj. Volop muziekoptredens van harmonieën, joekskapellen en vele anderen. Een gezellige boel midden in Weert.

Entree is gratis.

Tijden: 
Vanaf 14.00 uur
Toegangsprijs: 
Gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Centrum Weert
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
wo. 6 mrt. 2019 

Op 6 maart 2019 organiseert Gotcha! Cinema weer een Ladies Night! Ditmaal met de voorpremière van het biografisch drama:

On the Basis of Sex
On the Basis of Sex is het waargebeurde en inspirerende verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg, die in een door mannen gedomineerde wereld haar weg naar het Amerikaans Hooggerechtshof heeft bevochten. In de film On the Basis of Sex staat Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones) in 1971 aan het begin van haar carrière en worstelt zij met discriminatie op basis van geslacht. Samen met haar man Martin Ginsburg (Armie Hammer) stuit zij op een zaak die haar carrière én het rechtssysteem voorgoed zou kunnen veranderen. Met de onvoorwaardelijke steun van haar gezin probeert zij de zaak in hoger beroep te winnen om een eeuw aan seksisme te veranderen. Ruth Bader Ginsburg is één van de grootste vrouwelijke iconen ter wereld en heeft enorm veel betekend voor vrouwenrechten en emancipatie wereldwijd. Anno 2019 is haar verhaal relevanter dan ooit.

Met o.a. Felicity Jones, Armie Hammer, Kathy Bates en Justin Theroux

Datum: 6 maart 2019
Aanvang: 19.45 uur
Entree: € 14,50 p.p.
Inclusief loterij, welkomstdrankje en zoete en hartige amuses

Bestel je tickets online: https://www.gotcha-weert.nl/product/on-the-basis-of-sex-ladies-night/
Reserveren voor de Ladies Night is niet mogelijk.

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
woensdag, 6 maart, 2019 - 19:45
Leeftijden: 
alle leeftijden
Regie: 
Mimi Leder
Cast: 
Felicity Jones
Armie Hammer
Kathy Bates
Justin Theroux
Lengte: 
2:00:00
Premiere: 
woensdag, 6 maart, 2019
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
vr. 8 mrt. 2019 

`Alone@Home’ is een avond vol avontuur, slapstick, livemuziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts in een vernuftig decor. Twee kinderen zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? `Alone@Home’, met een knipoog naar de beroemde film `Home Alone’, is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; een heerlijk uitje voor de hele familie!
 

Tijden: 
19:00 uur
Toegangsprijs: 
18,50 incl. theaterdrankje | kinderen limonade
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
za. 9 mrt. 2019 

Verrassing! Het lieve varkentje Peppa Pig is terug met een nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen en kleurrijke decors maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel!

Tijden: 
16:00 uur
Toegangsprijs: 
16,50 incl. theaterdrankje | kinderen limonade
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
zo. 10 mrt. 2019 

Zangvereniging Con Amore organiseert ieder jaar een hobby-en Luikse markt. Deze drukbezochte markten staan bekend in de regio en omstreken. Er zijn iedere keer weer bijzondere hobby's waar we verbaasd over zijn. DE standhouders willen graag laten zien wat zij voor hobby en geven dan ook demonstraties of workshop.

Op de Luikse markt verkopen particulieren hun spullen. Dit moeten goede spullen zijn.

Het bijzondere is dat de locaties van de markten schuin tegenover elkaar liggen. Er is daarom ook maar een entree en dit geeft toegang tot beide markten .

 

Tijden: 
11.00-17.00 uur
Toegangsprijs: 
€ 2,--
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Don Bosco en Het Kwintet
con amore
Boshoverweg 57
6002 AM weert
Nederland
Telefoon: 
0495536337
Icoontje voor een agenda.
zo. 10 mrt. 2019 

Stichting Kunstcentrum Weert IJzerenmanweg 15 6006 TA Weert 0495 530389 of 0495 533988) INTIEME EXPOSITIE IN KUNSTCENTRUM WEERT Zondag 10 maart exposeert Rob Kars in het Kunstcentrum aan de IJzerenmanweg 15, Weert, zijn "Pizzicato Paintings ".'Pizzicato' betekent getokkeld, niet-gestreken; het "kleinere werk" dus in de muziek. Omgezet naar de schilderkunst wordt het schilderen op ansichtkaart formaat. Kars: "Eens, nu lang geleden, was ik zeer bedroefd en rouwende; bij wijze van spreken hing mijn palet al aan de wilgen. Toen heeft deze manier van schilderen mij uit de impasse gehaald en teruggevoerd naar het vak. Sindsdien geldt voor mij in leven en in kunst: “Wie het kleine niet eert..." De tentoonstelling duurt één dag, van 10: tot 17:00 uur, en is gratis te bezichtigen. De expositie in het gebouw van het Kunstcentrum, IJzerenmanweg 15, bij De Lichtenberg, is open van 11 -17 uur. De kunstenaar is aanwezig en de toegang is gratis. www.kunstcentrumweert.nl

Tijden: 
11.00-17.00 uur
Toegangsprijs: 
geen
Bijlage: 
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
jack vreeke
kunstcentrum weert
IJzerenmanweg 15
6006TE weert
Nederland
Telefoon: 
049553398
Icoontje voor een agenda.
zo. 10 mrt. 2019 

De gids vertelt u bijzonderheden over een aantal bijzondere gebouwen die beeldbepalend zijn voor de wijk Biest, zoals het vroegere kasteel van de Graven van Horne, de Tiendschuur, het Charitasgebouw en de poortgebouwen van zorgcentrum Hieronymus. Ook brengen ze een bezoek aan de voormalige kloosterkerk en de kloostertuin.

Tijden: 
Start 14.00 uur
Toegangsprijs: 
€ 2,--
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
St. Martinuskerk
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
zo. 10 mrt. 2019 

Het is haar eerste liefde en het zal haar laatste zijn… Ja, er zijn mannen geweest waar ze verliefd op werd, en voor haar dochter voelt ze onvoorwaardelijke moederliefde, maar wat het leven van Dana Winner steeds weer kleurt, is de hartstochtelijke passie die ze voelt voor de muziek. Gewapend met schitterende nieuwe songs die ze opdiepte uit de rijke muziekgeschiedenis en waar ze haar eigen `touch’ aan gegeven heeft, stapt ze het theater in om een ode te brengen aan de muziek. Natuurlijk komen ook haar klassiekers en grootste hits voorbij. Laat u meevoeren door de prachtige stem van Dana Winner.

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
29,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
wo. 13 mrt. 2019 

De Sint Annamolen en de molenwinkel zijn deze woensdag open van 11 tot 16.30 uur

Tijden: 
11.00-16.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Sint Annamolen Keent
Annamolen Keent
Keenterstraat, 1
6006PW Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
wo. 13 mrt. 2019 

Samen met andere bezoekers uit volle borst meezingen op nummers als We Will Rock You, Bohemian Rhapsody en Don’t Stop Me Now? Kom op 13 maart naar de Bohemian Rhapsody Sing-A-Long bij Gotcha! Cinema.

Bohemian Rhapsody
De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen en de band te verlaten. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen legt de basis voor hun nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert. Genomineerd voor vijf Oscars®: Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid, en Beste Geluidseffecten. Winnaar van twee Golden Globes®: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) – Rami Malek.

Datum: 13 maart 2019
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,- p.p.

Bestel uw kaarten online: https://www.gotcha-weert.nl/product/bohemian-rhapsody-sing-a-long/ 

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
woensdag, 13 maart, 2019 - 20:00
Leeftijden: 
12 jaar
Genre: 
Drama
Regie: 
Bryan Singer
Cast: 
Rami Malek
Lucy Boynton
Gwilym Lee
Ben Hardy
Joseph Mazzello
Aidan Gillen
Tom Hollander
Mike Myers
Lengte: 
2:15:00
Premiere: 
woensdag, 13 maart, 2019
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
wo. 13 mrt. 2019 

Van der Laan & Woe brengen met `Pesetas’ een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Wie Niels en Jeroen alleen kent van het satirische tv-programma `De Kwis’ kan maar beter meteen stoppen met lezen en zo snel mogelijk een kaartje kopen. Want `Pesetas’ is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest.

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
23,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575

Meer evenementen

Deel deze pagina

Zoeken

 Deze zoekmachine maakt gebruik van Javascript. Uw browser ondersteunt dit niet, of javascript staat uitgeschakeld.

Deze site gebruikt 'cookies'.
Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk en worden gebruikt om de website goed te laten functioneren. Voorbeelden zijn cookies voor de zoekmachine of een inlog-scherm voor redacteuren van de website.
Cookies voor extra functionaliteit
Deze cookies worden gebruikt bij extra functionaliteit. Bijvoorbeeld voor het afspelen van videofilmpjes (Youtube), het tonen van Twitter-berichten.
Analytische cookies
Deze cookies worden gebruikt om anoniem statistische gegevens over het gebruik van de site te kunnen meten. Bijvoorbeeld welke pagina's er worden bekeken. Deze gegevens worden gebruikt om de site verder te verbeteren.
Meer info / uitzetten