Evenementen

U bevindt zich hier: Home » Wonen en leven » Evenementen

Evenementen

Bent u op zoek naar wat er te doen is in Weert of omgeving? Zoekt u een leuk evenement of gezellige (groeps)activiteit? Op deze pagina kunt u de evenementen bekijken voor de komende 4 weken.
En als u zelf een evenement organiseert, denk dan bijvoorbeeld aan het aanvragen van een evenementenvergunning of het aanmelden van uw activiteit voor de kalender of digitale informatieborden.

Onderaan deze pagina staat de evenementenkalender voor de regio Weert voor de komende 4 weken. De gegevens komen uit de evenementenkalender van de website MetOnsInWeert.nl, in samenwerking met de Weerter VVV. Op die site vindt u een uitgebreide evenementenkalender, voor het hele jaar.

Organiseert u zelf een evenement?

Wilt u als particulier, bedrijf of instelling een sportwedstrijd, evenement, popconcert, beurs of andere activiteit organiseren? Denk dan aan de volgende zaken:

 Evenementenvergunning
Voor het organiseren van een evenement of activiteit heeft u een mogelijk een evenementenvergunning nodig. De gemeente kan onder specifieke voorwaarden een vergunning verlenen. Voor meer informatie over een evenementenvergunning of het aanvraagformulier, zie deze pagina.

 Digitale informatieborden
Langs de invalswegen van Weert staan digitale informatieborden. Deze kunt u gebruiken om uw evenement of activiteit onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over deze borden, de voorwaarden en een digitaal aanvraagformulier, zie deze pagina.

 Vermelding evenementenkalender
U kunt uw evenement of activiteit zelf aanmelden voor een vermelding in de evenementenkalender, via een digitaal formulier. De gegevens worden dan onder andere opgenomen in de kalender hieronder, op de website en Facebook-pagina van MetOnsInWeert en in de evenementenkalender van de VVV. Opgelet! Een eventuele evenementenvergunning moet u apart aanvragen bij de gemeente.

 Verzekering voor vrijwilligers
De gemeente Weert heeft twee verzekeringspakketten afgesloten, die de risico's van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. De gemeente beoogt hiermee het maatschappelijk belang van het goede vrijwilligerswerk te benadrukken en de participatie van vrijwilligers te stimuleren. Voor meer informatie, zie deze pagina.

Bijdrage vernieuwende activiteiten

Verenigingen of stichtingen die nieuwe structurele activiteiten opstarten voor de mensen met een beperking kunnen een bijdrage in de opstartkosten krijgen. Voor meer informatie hierover, zie de pagina 'Bijdrage vernieuwende activiteiten'.

Veel plezier als u eropuit gaat!
Met ons. In Weert.

Concert in de Bosuil.


Icoontje voor een agenda.
zo. 6 mei. 2018 tot zo. 7 okt. 2018 

Een bijzondere expositie biedt de Sint Annamolen van Keent dit jaar.

Te zien is de volledige collectie molenluciferdoosjes die tussen 1964 en 1979 door de Eindhovense Luciferfabriek zijn uitgegeven onder het merk Molenlucifers.

De expositie wordt zondag 6 mei om 14.30 uur geopend en is tijdens de openingsuren van de molen tot en met Limburgse Molendag, zondag 7 oktober 2018, te bezoeken.

Tijden: 
14.30-17.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Sint Annamolen Keent
Sint Annamolen Keent
Keenterstraat
6006PW Weert
Nederland
Telefoon: 
0611134446
Icoontje voor een agenda.
di. 15 mei. 2018 tot za. 15 sep. 2018 

Van 15 mei tot en met 15 september organiseert Team Vive een fietspuzzeltocht voor fietsliefhebbers jong en oud. De opbrengst van deze tocht komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dankzij dit fonds kunnen ouders dag en nacht terecht in Ronald McDonaldhuizen, zodat zij altijd dicht in de buurt van hun zieke kind kunnen zijn.De fietspuzzeltocht is ongeveer 35 kilometer lang en is dagelijks te fietsen via het fietsknooppuntennetwerk door de Weerter natuur.

Tijden: 
10.00 uur
Toegangsprijs: 
Groepen tot vier personen betalen in totaal € 5 voor het deelnameformulier
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Partycentrum De Sluis
Team Vive
Industriekade 58
6006 SJ Weert
Nederland
Telefoon: 
0497 - 55 15 15
Icoontje voor een agenda.
wo. 18 jul. 2018 

Op 18 juli 2018 organiseert Gotcha! Cinema weer de populaire Ladies Night. Ditmaal met de voorpremière van:

Mamma Mia! Here We Go Again
Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.

 

Datum: 18 juli 2018

Aanvang: 19.45 uur

Entree: € 14,50 p.p.

 

Inclusief loterij, welkomstdrankje en zoete amuses

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
woensdag, 18 juli, 2018 - 19:45
Leeftijden: 
alle leeftijden
Genre: 
Komedie
Regie: 
Ol Parker
Cast: 
Meryl Streep
Pierce Brosnan
Colin Firth
Stellan Skarsgard
Julie Walters
Josh Dylan
Alexa Davies
Dominic Cooper
Amanda Seyfried
Jessica Keenan Wynn
Hugh Skinner
Cher
Christine Baranski
Lily James
Jeremy Irvine
Andy Garcia
Premiere: 
woensdag, 18 juli, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
Wekelijks evenement. Volgende: do. 19 jul. 2018 

Stichting Kunstentrum Weert presenteert in de Annex het werk van 21 kunstenaars, in het hart van de stad. Centraal is te zien van 5 juli tm zo 26 aug. Het werk is heel divers. Zowel in verschijningsvorm, als in formaat en de techniek. Er is gee gezamenlijk thema, maar wel een overeenkomst. Samen werken, samen exposeren en elkaar inspireren. Er is onder meer werk te zien van Laura Caris, Rien van Zeist, Mathilde Pil, Bernard Visser, Angeline Maas en Jorrit Kort.

De tentoonstelling is te zien van donderdag tm zaterdag van 11.00-17.00 uur en op koopzondagen.

Tijden: 
11.00-17.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
De Annex
Kunstcentrum Weert
Meikoel 3
6001 EE Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
do. 19 jul. 2018 

 Muziek op de Markt met Muziekavond met de Coconcblazers uit Nederweert

Tijden: 
19.00-21.30 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Muziekavonden
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
vr. 20 jul. 2018 tot zo. 22 jul. 2018 

Waterski & Wakeboard vereniging ENTC organiseert in het weekend van 20~ 22 Juli de Nederlandse en Duitse cable ski wedstrijd. De wedstrijd wordt volgens de internationale normen van de Internationale Waterski & Wakeboard Federatie gehomologeerd. Met deze wedstrijdnormering kunnen de atleten hun internationale ranking verhogen en entree tickets verdienen voor de europese kampioenschappen die in September in Weert worden gehouden

Tijden: 
09.00-18.00 uur
Toegangsprijs: 
Gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Waterskibaan de IJzerenman
Waterski & Wakeboard vereniging ENTC
Kazernelaan 1
6006 SN Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
Wekelijks evenement. Volgende: vr. 20 jul. 2018 

De Philips van Horne viert haar 50 jarig jubileum. De eerstre grote activiteit is de van Horne reünie op Kermiszaterdag 29 september van 14.00-02.00 uur. De reünie is toegankelijk voor alle oud-leerliongen die vanaf 1968 op de Philips van Horne Scholengemeenschap hebben gezeten. Dus naast de Mavo Havo en atheneum/gymnasium ook leerlingen van de twee vroegere stadsmulo's, de MMS van de Ursulinen en het gymnasium van de Paters van de Heilige Geest. De inschrijving oor deze reunie is gestart via de speciale '50 jaar Philips van Horne' website www.philipsvanhorne50.nl
Er zijn twee manieren om tickets à tien euro te bestellen: de eeste manier is digitaal bestellen en betalen via de website. De tweede mogelijheid is betaling contant of pin aan de kassa op school op 29 september. Hiervoor krijgen de reünisten naast koffie/thee en een stukje weerter vlaai ook nog drie consumptiebonnen.
Tijdens deze dag is er ruimschoots gelegenheid om in het schoolgebouw en in de grote feesttent uitgebreik met oud-klasgenoten en oud-docenten te praten. Daarnaast kunnen er ook gastlessen van oud-docenten bezocht worden, er zijn rondleidingen door het vernieuwde gebouw en je kunt een groepsfoto laten maken van alle examenjaren. Tevens zijn er talloze foodtrucks aanwezig voor warme en koude maaltijden. In de tent vindt later op de avond een groot feest plaats met diverse dj's en livemuziek van oud-Van Horne Pop winnaar 'Guarantee'.

Tijden: 
Vanaf nu inschrijven. Reünie za 29 sept 14.00 uur
Toegangsprijs: 
€ 10,00 koffie/thee, vlaai en 3 consumptiebonnen
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Scholengemeenschap Philips van Horne
Herenstraat 298
6004 KN Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
Wekelijks evenement. Volgende: za. 21 jul. 2018 

De monumentale Sint Anna Beltkorenmoen aan de Keenterstraat is iedere zaterdag geopend van 11 tot 17 uur. In de molen kunt u de molenaars bij hun werk volgen, er zijn demonstraties, rondleidingen en er is een molenwinkeltje. Ook vertellen we u graag over Onze Molenberg Zzzoemt, ons bijenprojet bij de molen samen met Imkerij Weerterland.

Tijden: 
11.00-17.00 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Sint Annamolen Keent
Sint Annamolen Keent
Keenterstraat
6006 PW Weert
Nederland
Telefoon: 
0611134446
Icoontje voor een agenda.
za. 21 jul. 2018 

Torenbeklimming met als beloning prachtig uitzicht over Weert.

Tijden: 
11.30-15.30 uur
Toegangsprijs: 
€ 2,-- kind. € 1,--
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
SAt. Martinustoren
Markt 3
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
za. 21 jul. 2018 

In 1843 kwamen enkele zusters Birgittinessen uit Uden in Weert aan. Ze waren verzsocht om lager onderwijs te komen verzorgen. Later werd de abdij Maria Hart een slotklooster. Op zaterdagmiddag herdenken de Zusters middels een feestelijke H.Mis in de St. Martinuskerk. Aansluitend is er een receptie in de kloostertuin aan de Maasstraat

Tijden: 
14.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
St. Martinuskerk
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
zo. 22 jul. 2018 

We houden weer een gezellige kienmiddag in de inloop van BeekCwartier, Beekstraat 54 in Weert.

De inloop is open vanaf 13:00 uur.

Er wordt gespeeld voor geldprijzen. Tevens zal er een loterij plaatsvinden waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Tijden: 
14.00 uur
Toegangsprijs: 
€ 6,00 per serie
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
BeekCwartier
Punt Welzijn
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-697900
Icoontje voor een agenda.
zo. 22 jul. 2018 

Wat is er leuker dan in de zomer gewoon door de natuur te struinen: door weiden, bosjes en struweel, langs koeien en paarden… Deze keer hoef je niet op de paden te blijven. Verdwalen? Nee hoor, de Verkenner weet de weg wel!

Tijden: 
14.00-16.00 uur
Toegangsprijs: 
€2 per persoon of €5 per gezin
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Nieuw Vosseven
GrensPark Kempen~Broek
Lochtstraat 28
6039 RV Stramproy
Nederland
Telefoon: 
003289655692
E-mail: 
Icoontje voor een agenda.
ma. 23 jul. 2018 
grof taalgebruik

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven.

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Leeftijden: 
alle leeftijden
Genre: 
Drama
Komedie
Romantiek
Regie: 
Richard Loncraine
Cast: 
Imelda Staunton
Timothy Spall
Joanna Lumley
Celia Imrie
Lengte: 
1:51:00
Premiere: 
maandag, 23 juli, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
di. 24 jul. 2018 
grof taalgebruik

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven.

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Leeftijden: 
alle leeftijden
Genre: 
Drama
Komedie
Romantiek
Regie: 
Richard Loncraine
Cast: 
Imelda Staunton
Timothy Spall
Joanna Lumley
Celia Imrie
Lengte: 
1:51:00
Premiere: 
dinsdag, 24 juli, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
do. 26 jul. 2018 

 Muziek op de Markt met Muziekavond met  Senioren Orkest Cranendonck

Tijden: 
19.00-21.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Muziekavonden
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
vr. 27 jul. 2018 tot zo. 29 jul. 2018 

Concours Hippique en 4 tallen finale Salemans afdeling dressuur cup

In het weekend van 27, 28 en 29 juli staat weer het jaarlijkse concours hippique van rijvereniging Equinus te Stramproy op het programma.

Op vrijdag avond  27 juli wordt o.a. de finale Salemans 4 Tallen afdeling dressuur gereden.

Doe eens een vrijdag avondje anders, u bent met kinderen van harte welkom.

 

Programma: Vrijdag 27 juli vanaf 17.00 tot 22.00 uur.

Finale wedstrijden 4 tallen 2018   -   Salemans Afdelingsdressuur Cup

Kür op muziek met paarden  TIP

Recreanten springen wedstrijden

Dressuur wedstrijden voor paarden en pony`s

Aan de finale Salemans 4 Tallen afdelings dressuur doen o.a. onderstaande 4 tallen mee.

Ducktales (pony’s)                          Stramproy

PC De Ponyrakkers (pony’s)       Nederweert

PC De Hoefslag (pony’s)               Aarle- Rixtel

4 Pleasure (pony’s)                        Limburg

 

VC Rijlust (paarden)                       Ospel

RV St. Petrus (paarden)                Leende

RV De Hoefslag (paarden)           Aarle- Rixtel

Equibus (paarden)                          Stramproy

4Fun (paarden)                                Hunsel

 

Programma: Zaterdag 28 en zondag 29 juli tussen 9.00 en 17.00 uur

Dressuur wedstrijden paarden & pony`  alle categorieën.

Bixie proefjes voor de kinderen.

Tijden: 
17.00 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Concours terreinen Stramproy
Equinus Rijvereniging
Vlootkant 2
6039RB Stramproy ( Weert )
Nederland
Telefoon: 
+31683523959
Icoontje voor een agenda.
za. 28 jul. 2018 

Torenbeklimming met als beloning prachtig uitzicht over Weert.

Tijden: 
11.30-15.30 uur
Toegangsprijs: 
€ 2,-- kind. € 1,--
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
SAt. Martinustoren
Markt 3
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
za. 28 jul. 2018 

André Rieu, bij miljoenen bekend als De koning van de wals, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Het concert is ook dit jaar weer te zien in Gotcha! Cinema. Amore, my tribute to love is te zien op zaterdagavond 28 juli om 19.00 uur en zondagmiddag 29 juli om 15.00 uur. Beide vertoningen zijn in zaal 1 op de begane grond.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! Amore, my tribute to love is Andrés eerbetoon aan de liefde, de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. 

Presentator Charlotte Hawkins van Good Morning Britain verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt!

Speeltijden:
Zaterdag 28 juli: 19.00 uur 
Zondag 29 juli: 15.00 uur

Entree: € 12,50 p.p.
Duur: 145 minuten 

Voor het reserveren van kaartjes: http://gotcha-cinema.nl/Webshop/235394/1135357/1135359/andre-rieu-2018-c...

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
zaterdag, 28 juli, 2018 - 19:00
Leeftijden: 
alle leeftijden
Lengte: 
2:25:00
Premiere: 
zaterdag, 28 juli, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
zo. 29 jul. 2018 

Tijdens de koopzondag van 29 juli presenteert Centrummanagement i.s.m. de Biz Ondernemers de jaarlijkse Springkussenzondag. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard. Verspreid over de stad staan er maar liefst 12 luchtkussens. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en de ouders lekker winkelen.

Tijden: 
13.00-17.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Winkelcentrum Weert
Markt
6001 GJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
zo. 29 jul. 2018 

André Rieu, bij miljoenen bekend als De koning van de wals, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Het concert is ook dit jaar weer te zien in Gotcha! Cinema. Amore, my tribute to love is te zien op zaterdagavond 28 juli om 19.00 uur en zondagmiddag 29 juli om 15.00 uur. Beide vertoningen zijn in zaal 1 op de begane grond.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! Amore, my tribute to love is Andrés eerbetoon aan de liefde, de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest.

 

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. 

Presentator Charlotte Hawkins van Good Morning Britain verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt!

Speeltijden:
Zaterdag 28 juli: 19.00 uur 
Zondag 29 juli: 15.00 uur

Entree: € 12,50 p.p.
Duur: 145 minuten 

Voor het reserveren van kaartjes: http://www.gotcha-cinema.nl/Webshop/235394/1135357/1135359/andre-rieu-20...

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
zondag, 29 juli, 2018 - 15:00
Leeftijden: 
alle leeftijden
Lengte: 
2:25:00
Premiere: 
zondag, 29 juli, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
do. 2 aug. 2018 

Donderdag 2 augustus ✰✰✰ Open Air Salsa Club Weert 2018 ✰✰✰ (16e editie) Jaarlijkse salsafeest in de open lucht georganiseerd door Salsa Club Weert. ✰✰✰ Niet alleen onder salsapubliek in Zuidoost Nederland, Belgisch Limburg en de Limburgs-Duitse grensstreek, maar ook onder niet- salsapubliek uit Weert en de verre omtrek is deze jaarlijks terugkerende feestavond erg populair. ✰✰✰ Dit gezellige dansfeest (dat inmiddels als een jaarlijkse reünie wordt beschouwd) vindt plaats tijdens de zomer koopavond op de eerste donderdag in augustus op de (Oude) Markt aan de voet van de monumentale St. Martinuskerk in het hart van Weert. Zeer dansbare Salsa, Bachata, Kizomba, Chachacha en Merengue muziek wordt verzorgd door diverse bekende Dj's. ✰✰✰ Reeds vele jaren mag Salsa Club Weert zich steeds weer verheugen op vele enthousiaste bezoekers. Niet alleen uit Weert maar o.a. ook uit Dordrecht, Roosendaal, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Eindhoven, Belgisch Limburg en b.v. uit Aken (Duitsland) gaven Salsaliefhebbers 'acte de préséance' en werd er door gedanst tot in de late uurtjes. ✰✰✰ Zowel op de druk bezochte terrasjes aan de Oude Markt, als ook er om heen, bleven de bezoekers tot laat in deze doordeweekse avond genieten. ✰✰✰ ✔ Van 18:00-23:00 uur ✔ Markt, Weert (centrum bij de Martinuskerk) ✔ Dj.'s Maurice Bell & Robin e.a. ✔ Grote houten dansvloer ✔ Demo's en gratis workshops voor jong en oud ✔ Gratis toegang (& parkeren va. 18:00 u. m.u.v. garages) ✰✰✰ TIMETABLE ✰✰✰ ✔ 21:00 u. Verrassingsworkshop . . . MEER INFO VOLGT GRAAG DELEN VOOR NÓG MEER LIEFHEBBERS

Tijden: 
18.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Markt
Salsa Club Weert
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-538328
Icoontje voor een agenda.
do. 2 aug. 2018 

Salsa dansen op de Markt

Tijden: 
19.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Muziekavonden
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
za. 4 aug. 2018 

Torenbeklimming met als beloning prachtig uitzicht over Weert.

Tijden: 
11.30-15.30 uur
Toegangsprijs: 
€ 2,-- kind. € 1,--
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
SAt. Martinustoren
Markt 3
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
ma. 6 aug. 2018 
geweld
grof taalgebruik

Een jonge vrouw (Claire Foy) verlaat haar huidige woonplaats om aan een nieuwe baan te beginnen en te ontsnappen aan een roerig verleden. Wanneer ze onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. Maar is het echt of een waanbeeld? Als schijnbaar niemand haar wil geloven en de autoriteiten haar niet kunnen of willen helpen, zal ze haar angst onder ogen moeten komen. Een schokkend verhaal met wisselende perspectieven. Unsane stelt vragen over onze perceptie van de werkelijkheid, ons overlevingsinstinct en het systeem dat geacht wordt voor ons te zorgen.

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Leeftijden: 
16 jaar
Genre: 
Thriller
Regie: 
Steven Soderbergh
Cast: 
Claire Foy
Jay Pharaoh
Joshua Leonard
Juno Temple
Aimee Mullins
Amy Irving
Lengte: 
1:38:00
Premiere: 
maandag, 6 augustus, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
di. 7 aug. 2018 

Glure bij de Buren begint op de plek waar de oudste sporen van de Horne Dynastie in Weert liggen, de Aldenborgh op de Biest. Tijdens de wandeling kleuren de stadsgidsen Weert het verhaal van de van Horners en de Weertenaren in de late middeleeuwen steeds verder in. En.. er wordt geprobeerd een antwoord te geven op de vraag die al heel lang boven Weert hangt: "Waar ligt onze Philips eigenlijk"

Tijden: 
19.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
St. Franciscushuis
Biest 43a
6001 AP Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
di. 7 aug. 2018 
geweld
grof taalgebruik

Een jonge vrouw (Claire Foy) verlaat haar huidige woonplaats om aan een nieuwe baan te beginnen en te ontsnappen aan een roerig verleden. Wanneer ze onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. Maar is het echt of een waanbeeld? Als schijnbaar niemand haar wil geloven en de autoriteiten haar niet kunnen of willen helpen, zal ze haar angst onder ogen moeten komen. Een schokkend verhaal met wisselende perspectieven. Unsane stelt vragen over onze perceptie van de werkelijkheid, ons overlevingsinstinct en het systeem dat geacht wordt voor ons te zorgen.

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Leeftijden: 
16 jaar
Genre: 
Thriller
Regie: 
Steven Soderbergh
Cast: 
Claire Foy
Jay Pharaoh
Joshua Leonard
Juno Temple
Aimee Mullins
Amy Irving
Lengte: 
1:38:00
Premiere: 
dinsdag, 7 augustus, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
do. 9 aug. 2018 

Het theaterseizoen van Theater de Huiskamer begint op 9 augustus 2018.

Wat gaan we doen?
We openen met de cabaretvoorstelling van Victor Luis van Es

Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. In 2013 stond hij op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory als talent.

Openhartig vertelt Victor in zijn eerste avondvullende programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen?

Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

Wanneer en waar

Victor Luis van Es
Middagvoorstelling: 14.30 uur
Avondvoorstelling: 20.00 uur
Entree: 10 euro
Ingang: Theatercafé aan het Raphaelpad

Het theatercafe is van 13.00 uur t/m 01.00 uur geopend.

Toegangsprijs: 
10
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
Telefoon: 
+31495769128
Icoontje voor een agenda.
do. 9 aug. 2018 

 Muziek op de Markt met Muziekavond met  Oberkrainer groep "Lustrio Muzikantjes"

Tijden: 
19.00-21.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Muziekavonden
Markt
6001 EJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
vr. 10 aug. 2018 

Open Fatima Dart Toernooi

Tijden: 
19.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Fatimapark
Buurtvereniging Fatima
Nieuwstraat 51
6001 TW Weert
Nederland
Telefoon: 
06-10080513
Icoontje voor een agenda.
vr. 10 aug. 2018 tot zo. 12 aug. 2018 

3 dagen Zomerfeest op Fatima. Voor iedereen toegankelijk. Veel live muziek en op de zondag All American Day Weert

Tijden: 
19.00-00.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Fatimapark
Buurtvereniging Fatima
Nieuwstraat 51
6001 TW Weert
Nederland
Telefoon: 
0610080513

Meer evenementen

Deel deze pagina

+1

Zoeken

 Deze zoekmachine maakt gebruik van Javascript. Uw browser ondersteunt dit niet, of javascript staat uitgeschakeld.

Deze site gebruikt 'cookies'.
Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk en worden gebruikt om de website goed te laten functioneren. Voorbeelden zijn cookies voor de zoekmachine of een inlog-scherm voor redacteuren van de website.
Cookies voor extra functionaliteit
Deze cookies worden gebruikt bij extra functionaliteit. Bijvoorbeeld voor het afspelen van videofilmpjes (Youtube), het tonen van Twitter-berichten.
Analytische cookies
Deze cookies worden gebruikt om anoniem statistische gegevens over het gebruik van de site te kunnen meten. Bijvoorbeeld welke pagina's er worden bekeken. Deze gegevens worden gebruikt om de site verder te verbeteren.
Meer info / uitzetten