Lees voor ?

Evenementen en activiteiten

Wat is er te doen in Weert en omgeving? Deze pagina is het startpunt om Weert te ontdekken op het gebied van uitgaan, evenementen, wandelen, fietsen, gezelligheid, musea enzovoort.
Onderstaande evenementen komen uit de evenementenkalender van de website MetOnsInWeert.nl. Daar vindt u een uitgebreid overzicht van alle evenementen, het hele jaar door. Dit is gemaakt in samenwerking met de Weerter VVV.

Activiteiten en uitstapjes

Op zoek naar een leuke activiteit in Weert en omgeving? Dan is de VVV hét startpunt om te gaan zoeken! Daar vindt u alle ingrediënten voor een dagje uit, uit eten en drinken of overnachten in de gemeente Weert. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje in het Klimbos of een wandeling door de historische binnenstad of het mooie buitengebied? Of is een TukTuk-tocht, een bezoekje aan de stadsbrouwerij of workshop waarin je Weerter vlaai bakt meer iets voor u? Er zijn allerlei uitstapjes en arrangementen mogelijk!

Zelf een evenement organiseren

Organiseert u zelf een evenement of activiteit? Dan moet u een aanvraag indienen én heeft u misschien een evenementenvergunning nodig. Kijk voor meer informatie over het organiseren van een evenement op deze pagina. Tip: u kunt dit evenement zelf aanmelden voor de evenementenkalender!

Binnenkort in de gemeente Weert

Meer evenementen zien?

Kijk op Met Ons in Weert voor de uitgebreide evenementenkalender in de regio Weert.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten