Keent - Moesel

Samen met inwoners van de wijken Keent en Moesel maken de gemeente Weert en Wonen Limburg een plan om deze wijken klaar te maken voor de toekomst. Eén onderdeel hiervan is de aanpak van de 650 verouderde portieketage woningen. Ook willen we de openbare ruimte, zoals de straten, trottoirs, speeltuintjes en plantsoenen opknappen. Daarnaast nemen we het winkelaanbod, de maatschappelijke voorzieningen, de horeca, het openbaar vervoer, de sportgelegenheden, de kerk en de moskee mee in deze wijkaanpak. Kortom, we kijken naar het totaalplaatje.

Ons doel is om samen met u te werken aan aantrekkelijke woonwijken voor nu, en klaar voor de komende generaties. We zijn hiervoor al in gesprek gegaan met de bewoners van de 650 portieketage woningen. Voordat het coronavirus uitbrak hebben we huisbezoeken afgelegd en de bewoners een aantal vragen gesteld.

Onderzoek in de wijken Keent en Moesel

Nu komt de volgende stap: ruim 2500 huishoudens in de wijken Keent en Moesel. Het liefst waren we met inwoners in gesprek gegaan, maar door de coronamaatregelen is dit helaas niet mogelijk. En toch willen we graag weten hoe u denkt over uw leefomgeving. Daarom is er een enquête gemaakt. Via onderstaande knop kunt u de vragenlijst invullen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Het is mogelijk om tot uiterlijk 12 juni de vragenlijst in te vullen. 

   Let op: In sommige (oudere) internetbrowsers wordt de enquête niet goed weergegeven of kan de enquête zelfs niet geopend worden. Heeft u problemen? Probeer het dan in een andere browser of neem contact op met keentmoesel@wonenlimburg.nl 

Start hier de enquête

Vragen?

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar keentmoesel@wonenlimburg.nl We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Downloads

Bestand Grootte
Bestuursopdracht Maatschappelijke voorzieningen Weert-Zuid.pdf (1.77 mb)

 Voor meer informatie over het openen van pdf-bestanden, zie deze pagina.