Lees voor ?

Evenement organiseren

Wil je als particulier, bedrijf of instelling een sportwedstrijd, evenement, popconcert, beurs of andere activiteit organiseren?

Denk dan aan de volgende zaken:

Evenementenvergunning

Voor het organiseren van een evenement of activiteit heb je in sommige gevallen een evenementenvergunning nodig. Een belangrijke reden daarvoor is veiligheid. Meer informatie over een evenementenvergunning en het aanvraagformulier staat op deze pagina.

Digitale informatieborden

Langs de invalswegen van Weert staan digitale informatieborden. Deze kun je gebruiken om een evenement of activiteit onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over deze borden, de voorwaarden en een digitaal aanvraagformulier, zie deze pagina.

Vermelding activiteitenkalender

In de stad en dorpen van Weert staat veel op de agenda op het gebied van muziek, theater, film, exposities, markten, sport, wandelen, fietsen en nog veel meer grote en kleine evenementen. Op de website van InWeert is (binnenkort) een overzicht van activiteiten te vinden. Momenteel wordt gewerkt aan de nieuwe website van InWeert.
Organiseer jij zelf een activiteit in de regio? Meld dandit gratis, snel en eenvoudig aan via het formulier van InWeert. Voldoet je activiteit aan alle richtlijnen dan staat deze binnen enkele dagen in de kalender.

Een eventuele evenementenvergunning vraag je apart aan bij de gemeente. Je vindt meer informatie op deze pagina.

Verzekering voor vrijwilligers

De gemeente Weert heeft twee verzekeringspakketten afgesloten, die de risico's van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. Daarmee willen we het maatschappelijk belang van het goede vrijwilligerswerk benadrukken en de participatie van vrijwilligers stimuleren. Voor meer informatie, zie deze pagina.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten