Lees voor ?

Evenement organiseren

Wilt u als particulier, bedrijf of instelling een sportwedstrijd, evenement, popconcert, beurs of andere activiteit organiseren?

Denk dan aan de volgende zaken:

Evenementenvergunning

Voor het organiseren van een evenement of activiteit heeft u soms een evenementenvergunning nodig. Een belangrijke reden daarvoor is de factor veiligheid. Meer informatie over een evenementenvergunning en het aanvraagformulier staat op deze pagina.

Digitale informatieborden

Langs de invalswegen van Weert staan digitale informatieborden. Deze kunt u gebruiken om uw evenement of activiteit onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over deze borden, de voorwaarden en een digitaal aanvraagformulier, zie deze pagina.

Vermelding evenementenkalender

In de stad en dorpen van Weert staat veel op de agenda op het gebied van muziek, theater, film, exposities, markten, sport, wandelen, fietsen en nog veel meer grote en kleine evenementen. Op de website van InWeert is een overzicht van evenementen te vinden.
Organiseert u zelf een evenement in de regio? Meld dan je evenement gratis, snel en eenvoudig aan via het evenementenformulier van InWeert. Voldoet je evenement aan alle richtlijnen dan staat deze binnen enkele dagen in de evenementenkalender.

Een eventuele evenementenvergunning moet u apart aanvragen bij de gemeente.

Verzekering voor vrijwilligers

De gemeente Weert heeft twee verzekeringspakketten afgesloten, die de risico's van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. De gemeente beoogt hiermee het maatschappelijk belang van het goede vrijwilligerswerk te benadrukken en de participatie van vrijwilligers te stimuleren. Voor meer informatie, zie deze pagina.

 
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten